Pai eu am 13 ani si port sutien si pur si simplu i'am spus mamei asa " Mama vreau si eu sa port sutien " Scurt si la obiect. te'as sfatui sa nu'ti fie rusine de mama ta.
Nu vârsta "cere" sutien, ci sânii "spun" că au nevoie de sutien. Ai putea să-ţi abordezi mama astfel: "Mamă, n-ai fi de părere că ar trebui să port şi eu sutien?"; "Mamă, n-ai vrea să ma sfătuieşti ce fel de sutien ar trebui să port?". Succes! Să creşti mare!
Păi nu contează neapărat vârsta, depinde de la fată la fată cât de mari are sânii. Mama ta își va da seama când e timpul să îți ia sutien, până atunci poartă bustieră.
De pe la vreo 13 ani.
Mama nu prea stia si nu vad de ce ar fi trebuit sa-i spun.
Esti cumva din Bucuresti?
Da, de ce? O.o
NU
In ce sector stai?! :O
Eu cred ca iti trebuie sutien atunci cand ai cu adevarat ce pune in el. oricum pe la 11-12 ani cam asa. Ii poti spune linistita ca ai nevoie de sutien!
Porti abia atunci cand ai nevoie si cu siguranta mama ta isi va da seama cand e nevoie de sutien si iti va cumpara ea
Eu am 13 ani si port sutien. Si pur si simplu i'am spus mamei k vreau sutien. si te'as sfatui sa nu'ti fie rusine de mama ta.
U cati ani ai? ti-as da un mic sfat nu purta sutien pana la 15 16 ani lasa-i sa creasca liberi u daca incepi sa porti sutien la 12 13 ani nu mai au "spatiul de care au nevoie" e ca si cum ai purta niste pantofi care te strang de abia stai in picioare sper sa intelegi oricum e decizia ta eu ti-am dat un mic sfat :*
Deiutsa569 întreabă:
Deiutsa569 întreabă: