| alexandrurap a întrebat:

Intrebare pentru fete! Voi vorbiti cu prietenele vostre despre iubitii vostri? Despre felul cum se poarta, ce face sau alte lucruri mai "intime", sa zic asa? big grin Multumesc mult pentru seriozitate!

7 răspunsuri:
| danielacs a răspuns:

Da. Eu ii spun prietenei mele aproapte totbig grin Asa sunt toate fetele, nu se pot abtine sa nu povesteasca si mai ales unei pretene foarte bunetongue. Si baietii si fetele vorbesc si ce trebuie si ce nu trebuie cateodata big grin

| Seniorithabebi a răspuns:

Pai eu le spun doar celor mai apropiate, prietenelor care stiu sa imi dea sfaturi bune si care stiu sa tina secrete. Dar nu e bine sa spui celor care nu stiu sa tina un secret pentru ca daca de exemplu prietenul tau se comporta urat cu tine si le-ai spus altora care nu stiu sa tina un secret ele vor da multe barfe prin scoala. big grin Funda pls. puppy dog eyes

| Eff a răspuns:

Eu prefer sa tin lucrurile astea doar pentru minehappy
am invatat ca nu stii niciodata cum "prietenii" se intorc impotriva ta, deci am ales sa nu imi impart secretele cu nimeni. Plus ca mi se pare cam de prost gust sa iti povestesti 'aventurile' cu toata lumea.

| Eff a răspuns:

Plus ca nu cred in prietenia adevarata.
Prietenii vin si pleaca

| Denisa_9583 a răspuns:

Clar eu ii spun totul prietenei mele.Fie vorba de iubiti, de parinti, de scoala TOT.Shi stiu ca numai o prietena adevarata o poti avea in viatawinking...Succes>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da nu stiu cred ca orice prietene spun totul despre iubitii lor eu sunt fata si stiu asta perfect deoarece nu nu ascund nimic de prietena mea si ea nimic de mine... E ceva normal ca prietenele sasi spuna una alteia totul...

| nico1991 a răspuns:

Bineinteles ca altfel nu cred ca s-ar mai numi prietene.