Buna, fiecare fata are gusturi diferite dar am sa iti spun parerea mea personala...cand imi place un baiat stau prin preajma lui, ii zambesc, incerc sa comunic cat mai mult cu el, il privesc intens, ii dau de inteles ca il plac, glumesc cu el, ii fac complimente, etc.Amuzant sau serios...nu stiu, cred ca o combinatie sa fie intre, adica sa nu fie nici prea serios dar nici asa amuzant incat sa nu ia nimic in serios, adica de obicei fetelor le plac baietii comunicativi si glumeti, sa fie amuzanti, dar fara sa intreaca masura, sa fie amuzanti dar si seriosi cand e cazul, gusturile nu se discuta.
Serios in amuzamentul lui.Ai vazut reclama de la Magura? Este extrem de relvanta pentru ce vor femeile.
Exact cum a zis monyk ...fiecare fata cu gusturile ei. dar de obicei fetele prefera baietii indrazneti, care sunt in centrul atentiei, etc.eu sunt una care de obicei nu ma atrage ceva anume la un baiat...adica imi place si gata, daca e amuzant e bine, e serios destul de bine, fiecare cu ce-i place!
Luind in consideratie daca vrem ceva serios, mie de ezemplu mereu mi-a placut de baietii mai in virsta ca mine, mai apoi trag atentia la privirea lui, mersul si comportamentul in societate, ma interesez cu ce se ocupa putin de trecutul lui, la exterior cum arata daca e stimator si independent, ce sa mai vorbesc de seriozitate, imi place sa fie punctual, ma comport cu el simplu, amabil, si incerc sa aflu cit mai mult despre el, daca serveste, fumeaza, daca da atunci cararile noastre se dezleaga, si iau o alta intorsatura, dar la ce bun sa fie baiatul amuzant, sa fie amuzant atunci cind sunt trista si sa incerce sa ma inveseleasca doar asa... sper sa-ti fie de folos.
In primul rand sa arate bine ...degeaba e de treaba amuzant serios si cum o mai fi, daca nare dinti si are cosuri sau mai si pute
Mm.desigur ma starui sa ma aflu mai mult prin preajma lui, il privesc mult si cu o privire mai speciala.desigur il fac sa'si dea seama ca'l plac~dac imi doresc ca sa stie asta)
imi plac baietii care in prezenta mea, sunt seriosi, nu fac glume stupide sau se dau tari.
imi place sa vorbeasca clar si raspicat, e bine si cind e glumet si discutia nu merge monotona.
in general prefer baietii seriosi fara paie'n cap =-)
Stii, fiecare fata spune ca'i place nusj c fel d baiat, dar sunt si exceptzii.adica,daca vezi p cineva care'ty place si te place si el nu poti sa'i dai cu piciorul doar pentru ca nu e blond cu ochii verzi sau stiu eu cum!cum ma comport? pai...mai intai vad: daca arata bine (heey, asta conteaza intotdeaunaa), vad la c se asteapta de la "iubita" lui, si ce are in cap (nimeni nu ar vrea sa fie cu un tantalau). daca trece de toate astea, ma pun pe treaba. app, nu trebuie sa fie nici prea serios (ca sa ma plictysesk), nici prea amuzant (ca sa ma fac de ras cand ies undeva). sper ca tyam fost d ajutor.
Mutubal întreabă: