| Alexxxss a întrebat:

Intrebare pentru fete:Voua ce ten va place la baieti alb masliniu? Eu il aveam alb da mi-am facut un tratament pentru ten.Am facut acest lucru datorita ochilor verzi si stridenti si cu tenul ala mi se pare ca arata foarte bine.

Răspuns Câştigător
| Corynna13 a răspuns:

Eu am tenul mai inchis si imi plac baietii cu tenul tot cam asa happy Tenul mai inchis e mai sexy si mai frumos in lumina. Pare si mai sanatos. Cei cu tenul mai alb par uneori persoane bolnavicioase. Bineinteles ca sunt si foarte multe exceptii. frumusetea nu in asta consta. Dar mie una imi plac tenurile maslinii pentru ca au tenta aia exotica, provocatoare. au o stralucire anume happy

14 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Fain.

| raluk27 a răspuns:

Mie imi place tenul alb. Nu exagerat, dar deschis oricum. Cel masliniu ma duce cu gandul la alta etnie. Eu una, nu vad nimic sexy in tenul bronzat.

| Girly111 a răspuns (pentru raluk27):

Total de acord cu tine.

| τττ a răspuns:

Bună, Alex.
Eu prefer băieții cu tenul măsliniul, dar nu pot să zic că cei cu tenul alb nu sunt frumoși!
Pa, pa.

| SunnyDay88 a răspuns:

====rolling on the floor)))))) f tare asta! vrei sa ma cuceresti si nu stii cum? nu, nu cred ca vrei asta si atunci aprerea mea este total irelevanta! doar daca nu esti vreun fustanjiu!
fiecare din noi prefera altfel de lucruri, asta e si farmecul diversitatii. nu poti sa astepti un raspuns unamin la intrebarea asta. fiecare dupa propriul gust.

| andypandy_2709 a răspuns:

Aia cu tenul spre verde-inchis! big grin

| borntotwerk a răspuns:

Adevarat laughing

| rikkimady16 a răspuns:

Daca ai un caracter frumos nu conteaza ce ten ai. Daca sti sa vorbesti cu o fata, sa o faci sa se simta frumoasa si in largul ei poti sa fi sigur ca o sa ii placa tenul tau, daca nu atunci poti sa fi si poleit cu aur ca nu o sa-i placa.

| Alexxxss explică (pentru rikkimady16):

Rikkimady ti-as da si tie funda da nu am cum pot sa dau doar unu scuze :X Oricum mersi ca ai raspuns la intrebaresmugD

| rikkimady16 a răspuns (pentru Alexxxss):

Stai linistit. nu dau raspunsuri doar pentru fundahappy Cu mare placere! ma bucur ca te-am ajutathappy:*

| IMS a răspuns:

Tenul deschis.

| jwatson a răspuns:

Conteaza ansamblul. In general imi atrag atentia baietii / oamenii in general cu tenul deschis. Probabil fiindca eu il am mai inchis si stii cum e, iti doresti ce nu ai.

| shadow72 a răspuns (pentru jwatson):

Ca bine mai zici...la mine e invers.eu il am mai deschis si imi plac fetele cu tenul mai inchis

| Urpaniel a răspuns (pentru jwatson):

Ansamblul, exact.
E ca şi cum dacă ai ochi albaştri crezi că eşti frumos.