| VrRos90 a întrebat:

Întrebare pentru fete.
Vreți un iubit pentru a vă începe viața sexuală sau dacă v-ar propune un frumos o partidă de sex, a-ți accepta?

Răspuns Câştigător
| Ava1231 a răspuns:

Cand aveam 17, 18 ani imi doream neaparat un iubit pentru a incepe sa fac sex
Dar acum ca am ajuns la 21 virgina nu mai am aceasta pretențielaughing singurul lucru de care tin cont e sa ma atraga si sa ma faca sa ma simt bine.
Daca as da timpul inapoi nu as mai astepta marea iubire pentru a face acest pas. Asa poti astepta pana la nesfarsit...si nu e prea misto sa treci de 20 de ani si sa fii virgina
Incep sa regret lucrurile pe care nu le am facut, decat pe cele pe care le am facut

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici una nici alta. Partenerul sexual mi-l aleg eu și nu îi cad din prima la pat.

| IamJoKeR a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum il alegi? putem discuta la separeu

| raMLesS a răspuns (pentru IamJoKeR):

Tre sa fii foarte frumos, daca esti o raritate de baiat cu o infatisare extrem de buna, nu prea conteaza ce scoti pe gura.
Poti sa fii si timid, poti sa fii si tupeist, poti sa fii cum vrei tu, fetele o sa te gaseasca mereu atractiv.

| VrRos90 explică (pentru raMLesS):

Mai trebuie și putina masa musculara probabil.Degeaba ești frumos

| raMLesS a răspuns (pentru VrRos90):

"Degeaba ești frumos", nu nu esti degeaba frumos.
Sigur ca niste masa musculara, un stil vestimentar bun, o igiena buna, un miros super fain si niste accesorii te fac si mai frumos, dar vorbesc strict de structura fetei.

| IamJoKeR a răspuns:

Modulde abordare conteaza, daca baiatul stie ce perle sa scoate pe gura o face pe ea sa-si doreasca o partida de sex cu el

| VrRos90 explică (pentru IamJoKeR):

Ce perle ar putea scoate?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru VrRos90):

Perle conform dictionarului spus in mod ironic inseamna a spune sau a scrie o prostie, de exemplu la bacalaureat multi in tezele scrise au scris numai"perle" adica prostii, acum daca un băiat vrea sa cucereasca o fata va fi atent tocmai la acest detaliu sa nu scoata vreo "perlă" pe gură, vreo prostie adica, care ar strica tot efortul lui de a o cucerii pe biata fată.

| IamJoKeR a răspuns:

Un baiat trebuie sa aiba cuvintele la el pentru a o starnii