anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete :XX Imi curge ceva alb din "locul intim" happy. De cateva luni. Trebuie sa vina ciclul? rolling on the floorDaca da in cat timp happy

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Menstruatia va aparea in primii doi ani ed la aparitia scurgerii vaginale.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ceea ce ti se intampla este absolut normal. Ceva-ul asta alb, cum il numesti tu, este o scurgere fiziologica pe care o vei avea toata viata ta si se numeste leucoree.Ea semnaleaza ca hormonii tai au inceput sa se miste si sa-si faca treaba.Te indrepti cu pasi mari spre ziua in care iti va veni primul ciclu.In cat timp se va intampla asta, depinde de fiecare organism, dar obisnuieste-te deocamdata cu aceasta scurgere alba.Cand te vei apropia de momentul sa-ti vina primul ciclu,vei avea mici scurgeri maronii,apoi iti va veni si ciclul.
Vorbeste cu mama ta si te va ajuta, e femeie ca si noi si stie, te va sfatui si te va linisti.Te va invata regulile de igiena intima si cum sa reactionezi fata de aceasta noutate.
Mult noroc!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este vorba de leucoree (poale albe în termen popular) care este fiziologică.
Menstra te anunță cu o scurgere maronie o lună, două înainte de menstra propriu-zisă.
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

Cred că pe aia o chemă boală, fuga urgent, la un medic de specialitate.

| unknow a răspuns:

Se numeste secretie vaginala si este normala! :) trebuie sa iti vina! dar mai intai de asta, o luna-doua inainte acea secretie de care zici u, este maro, deci cand vei gasi acel ceva maro, sa stii ca mai ai maxim 3 luni :)

multa bafta, si daca doresti, si merit, poate mi vei acorda si fundita ta! :*:*:* pwwwp dwlsse si sa ai grija de tine :)

| Viviannnnnna a răspuns:

Spala-te straight face

| Carnage a răspuns:

Te maturizezi.Spune-i mamei pentru că va şti ea ce să facă. Este clar că îţi va veni în curând menstruaţia[ciclul menstrual, cred că aţi discutat la şcoală despre ciclu].
Stai liniştită. Deja ai intrat în a doua perioadă a vieţii.Acum,între 11-15 ani te maturizezi.Şi eu am 11 ani şi mi-a spus mama ce trebuie să fac.

| cristina_4424 a răspuns:

Ti-a venit sperma