cami
| cami a întrebat:

Intrebare pentru fetele acelea de 15-16-17-18 ani care posteaza anonim, si nu numai, si se intreaba cu disperare daca sunt insarcinate.
Pana la urma ce ati facut? Sunteti insarcinate? Ati pastrat copilul? Ce s-a intamplat cu voi?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, cami! eu m-am indragostit pana peste cap de un baiat si desi imi doream foarte tare sa ma casatoresc virgina, cand m-a intrebat prietenul meu dupa vreo 2 ani de cand eram impreuna daca vreau am acceptat pentru ca eram sigura ca o sa ma casatoresc cu el pentru ca ne iubeam si ne iubim foarte mult... aveam 17 ani atunci si am ramas insarcinata, amandoi suntem impotriva avortului si nici o clipa nu ne-am gandit sa ne omoram puiutul...au trecut noua luni de sarcina usoara, fara greturi, ameteli, dureri sau altceva...am nascut un baetel grasut si fffffffffff scump fara sa simt nimic si am nascut normal, am plans doar de fericire ca mi-am vazut popriul meu baietel bine si sanatos... dupa ce a crescut un pic ne-am casatorit si ne-am mutat impreuna ...acu am 20 de ani un baietel de 2 ani si sunt o mamica si o sotie implinita! multa lume ma apreciat pentru ceea ce am reusit sa fac dar multi m-au judecat ff aspru...Asa,k pentru toate fetele care o sa ramana insarcinate recomand sa pastreze copilasul nu cumva sa faceti avort pentru ca veti fi pedepsite, insa daca va pastrati puiul veti rasplatite! Credeti-ma ca stiu ce spun...NU VA UCIDETI PROPRIUL COPIL... EL ARE UN SUFLETEL DIN MOMENTUL CONCEPERII... AVETI GRIJA DE COPII VOSTRI! "SUFLETELE DE COPII ISI ALEG PARINTII INAINTE CA ACCESTIA SA-I CONCEAPA!" DECI CANDITI-VA CA DAK VA ALES VA ALES CU UN SCOP...

19 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna
asta ma intreb si eu... dar nu cred ca va raspunde vreuna oh go on

cami
| cami explică:

@PauLa. M, ti-am dat stupid si nu pentru ca mi-ai zis ca intrebarea ar suna rautacioasa, ci din alte motive: 1.Nu esti singura care intreaba pe site, daca e insarcinata.
2. Nu inteleg de ce ai interpretat intrebarea mea ca fiind exclusiv pentru tine?hee hee
" M-a atins, nu s-a sters, etc" "Oare sunt insarcinata? crying crying " Am vazut si intrebari de genul asta. asta nu exprima disperarea?
PS: Nu vreau raspuns.

cami
| cami explică:

E ok daca nu te intereseaza. Culmea, primesc ceea ce nu mi se cuvine, eu chiar ma intreb ( ce ti se pare atat de anormal?! ) sunt fete de varsta mea. Si nu, nu e la misto. De ce toata lumea crede ca asta fac? incep sa mi pun semne de intrebare...

| SweetCandy a răspuns:

Mai eu cred ca le-a venit menstruatia, iar cele care chiar erau au facut avirt...asa cred...iti dai seama ca nu o sa iti raspunda ele...oh go on

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sa nu ne asteptam ca vom primi raspuns.Au intrat pe site, au aflat ce le interesa si...pa.

| Georgiana2905 a răspuns:

Pai din pacate fetitele acelea ori traiesc inca cu frica, ori pastreaza copilul ori au avortat. Sunt multe cazurile in care aceste fetite uita ce varsta au si care le sunt prioritatile iar cand dau cu capul incep sa se trezeasca usor.

| cioko19 a răspuns:

Buna cami!

Pai eu nu prea cred ca o sa ne raspunda. thinking

Acum normal ca le este rusine. oh go on

Janina
| Janina a răspuns:

Tu, sa zicem prin absurd ca ai fi intr-o astfel de situatie, ce ai face?

eu mereu imi pun intrebarea asta...deoarece nu sunt de acord cu avorturile...insa pusa in fata situatiei sincer nu stiu ce as face.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Dar de ce intrebi tu? Ti s-a intamplat?

| PauLa.M a răspuns:

Nu nu sunt insarcinata happy

| PauLa.M a răspuns:

Si nu vad urme de disperare. http://www.TPU.ro/......ez-ca-mi/, doar ma informez sa stiu pe viitor...
nu stiu de ce dar intrebarea ta imi suna rautacioasa.

| PauLa.M a răspuns:

@SweetCandy...de ce esti asa sigura ca cele care erau au facut avort?
ti se pare ceva usor? poate au vorbit cu parintii si s au decis ca e mai bine sa l pastreze.
@cioko19 mie nu mi e rusine ca am pus o intrebare de gen.asa sunt, asa ma afisez...ca drept dovada ti am raspuns la intrebare cami.

| PauLa.M a răspuns:

Ce te face sa crezi ca ma intereseaza faptul ca mi ai dat stupid?
orice fata care s ar afla in situatia asta, ar spune ca esti rautacioasa. Pentru ca nu mi se pare ceva de luat la misto. "vaai da ce ati facuut?" ca alta grija nici nu mai e.
no offence
n am nimic cu nimeni.mai ales cu tine...si in nici un caz nu am spus ca e pentru mine, dar am pus si eu o intrebare de gen si normal ca ma simt. ai zis de toate si eu fac parte acele "toate".

| PauLa.M a răspuns:

Si eu fac parte din acele "toate"
scuze

| PauLa.M a răspuns:

Oare chiar nu ti se cuvine?
Oare chiar nu meriti?
Parerile sunt impartite
Si probabil lumea crede ca e la misto pentru ca nu te ai exprimat cu un ton cald.
Tu ai facut ceva de genu, sau cel putin asa suna... "haaii raportu.care i treaba ca vreau sa rad... daca voi ati intrebat daca sunteti sau nu gravide (si daca sunteti e vina voastra) acum va intreb eu."
In fine.subiect inchis.

| ViVi a răspuns:

Chiar oare ce au facut? thinking

| malina444 a răspuns:

Carelaughing? ca majoritatea care postau raspunsuri asa erau virginelaughing... e atat de greu oare sa te protejezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul din marile avantaje ale site-ului, anonimatul. oamenii au probleme in care vor sa fdie ajutati si nu judecati, fiecare are dreptul la intimitate si daca raspund si daca nu raspund, pe mine de exemplu nu ma incalzeste cu nimic, sunt fericita ca am putut sa le ajut sau sa le indrum. hotararea este a lor si eu le respect decizia, indiferent care este aceasta.

| lorena_3275 a răspuns:

Buna, ...si eu am 18 ani si am pus intrebarea cu sarina acum 1 lunabig grin:->...eram ff ingrijoratastraight face...
Da nu eram insarcinatastraight face... mi-a venit si cm...si e totul in regula acumstraight face. acum ma protejezhee heetongue. ...si e totul fff binebig grin."D.

Le multumesc tuturor care m-au ajutat cu sfaturihappy::*:*:*:*:*:*:*:*