| IubesteEa a întrebat:

Intrebare pentru fetele de 14 ani sau 15 vi s-a intamplat sa va indragostiti de un baiat de 17 ani daca da ce s-a intamplat dupa? i-ati spus-o ca sunteti indragostiti de el? daca da ce a zis? pai la mine e una si aceeasi poveste (il cunosc, ma cunoaste)si mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca il iubesc ca tin la el de mult timp si ca vreau sa fim impreuna si sa raspunda la mesaj. A 2-a zi a intrat pe mess (nu mi-a raspunssad ) si mam simtit prost si aveam nervi am scris la status,, cata nesimtire,,(era pentru el cred ca s-a prins)asa si dupa am scris afara la 3 am iesit intru pe facebook si am vazut ca mi-a dat nu stiu cate likeuri, pe la 7si ceva a iesit si el se uita la mine (si inainte cand eram indragostita de el inca suntlove struck se uita dupa mine si ma simteam chiar bine si alergam eu cu o fata de la o banca pana in parc am facut asta de 3 ori si el se uita dupa noi (ma rog dupa mine ca nu avea rost sa se uite la amica mea mica ). Marti tot asa a iesit la 7 si ceva eu trebuia sa fiu in casa atunci si am stat pana la 8 lol ca sa il vad si o prietena de-a mea oana ma alerga si eu radeam de ea si el sa uita la mine si zambea (de obicei se uita dupa colega mea dar atunci s-a uitat numai la mine)si mai demult acum 1 luna 2 el ma aparat de niste tigani eu ma rog nu am auzit ce le-a spus, dar mi-a zis colega mea ca la zis la aia sa inceteze sa se ia de mine si ala la provocat la bataie si el nu s-a bagat doar s-a dus la el. Miercuri a plecat colega mea (desi stateam cu ea pe banca si cu inca un prieten de 19 ani el se uita dar nu stiu la cine)cand a plecat ea eu am stat cu 2 fete mai mici pe teren si radeam etc si i-am dat colegului meu seminte si el s-a uitat la mine dupa au venit niste baieti si unul mi-a cerut idul si nr de telefon nu ii le-am dat si dupa ce erau toti acolo el s-a uitat la mine. De mult a aparat-o si pe colega mea tot de acelasi tigan si m-am suparatsad. Dupa toate alea i-am zis ca eu sufar ca proasta dupa el si sa o lase pe colega mea in pace sa nu se mai uite dupa ea ca oricum ea nu il place si i-am zis ca ma simt prost ca nu ma baga inseama si pe mine si el mi-a raspuns dupa ce am iesit de pe mess a zis ca e cam nevorbaret sa nu trag concluzii fara ca el sa vorbeasca si ca ii pare rau ca m-a facut sa ma simt asa, Vineri 13 aprilie a iesit mai devreme si eu am stat cu capul pe umarul altui baiat si el s-a uitat la mine si s-a cam suparat si nu sa mai uitat deloc la mine si iarasi aveam nervi x-( ma enervat un tigan i-am zis sa ma lase si el s-a uitat la mine. Deci intrebarile: 1. aa deci atunci cand i-am trimis mesajul cu te iubesc si vreau sa fim impreuna cand am iesit afara el pe la 3:10 mi-a trimis mesaj cu ce fac intrebare de ce credeti? 2.de ce se uita la mine cand radeam de oana si alergam? 3.de ce ma urmareste cu privirea? 4.de ce ma aparat? de ce a aparat-o pe colega mea? 5. dupa mesajul ala cum ca m-am suparat si sa o lase pe colega mea in pace ce inseamna ca e nevorbaret adica e timid sa isi exprime sentimentele fata de mine? 6.si ce fel de concluzii sa nu trag si ce sa vorbeasca el? 9.de ce credeti ca si-a cerut scuze tine la mine? 10. l-am facut gelos si credeti ca nu sa mai uitat la mine findca era suparat din cauza ca am pus capul pe umarul celuilalt baiat? 11.de ce cand ma enervat tiganul ala s-a uitat? va rog vreau seriozitate! si va rog sa raspundeti la toate intrebarile luati-le pe rand 1, 2 si daca nu ati inteles macar reusiti sa intelegeti va rog scuzeee!:*:*am mare nevoie de ajutorul vostru! dau funda la cel mai bun raspuns si la cel care a raspuns pe rand!

Răspuns Câştigător
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Da, eu am 15 ani, si m-am indragostit de un baiat cu 5 ani mai mare, care acum este prietenul meulaughing Nu cred ca ar trebui sa te comporti asa copilaros, sa fugi ca si copii, chestii asa..Si despre intrebarile care ai pus: 1 sunt doua posibilitati> sau a vrut sa uiti de tema aia cu mesajul trimis sa fiti impreuna (ma refer, ca a vrut sa schimbe tema), sau era interesat de tine si te iubeste 2.Si aici ar fi mai multe variante, mai bine zis, doua, pentru ca s-ar fi putut uita la tine din simpatie doar, sau pentru ca intr-adevar te iubeste.Iti spun acel lucru cu simpatia, pentru ca mie mi s-a intamplat acumas ceva timp. Se tot uita la mine un baiat, si cand l-am intrebat daca vrea sa fim impreuna, mi-a zis ca nu, ca nu ma iubeste, si ca acele priviri nu insemnau nimic.3.Acelasi lucru ca la intrebarea doi 4. Este posibil sa tina foarte mult la amandoua ca la niste prietene, si ca sa iti arate ca nu trebuie sa iti faci sperante, a aparato si pe ea, ca si cum ar fi egalitate intre voi doua. 5. Aici te-ai comportat iar ca o copila mofturoasa, si posibil sa te fii luat ca si cum esti prea inmatura pentru el, sau ca iubeste si pe colega ta si te iubeste si pe tine 6.Lasal un timp, si incearca sa fiti prieteni buni, fara a scoate la iveala faptul ca iti place asa mult. Sa prinda incredere in tine, si dragoste 9.Normal ca tine la tine, sunteti prieteni, si asa ar fi normal sa isi ceara scuze. 10. Da, este posibil, dar cred ca ar trebui sa prindeti mai multa incredere, sa mai stati dupa masa impreuna, mai vorbiti, si asa sa va uniti tot mai mult. 11. Tiganul ala poate vrea sex de la tine..nu prea ai dat detalii despre el, nu stiu ce sa spun.

4 răspunsuri:
| moilolyta09 a răspuns:

Eu cred ca te iubeste si pe tine dar si pe colega ta.Sigur l-ai facut gelos happy! Te-a aparat pentru ca poate te iubeste dar poate si pe ea o iubeste.Nu am inteles intrebarea 5 nici 6.Cred ca tine la tine. Poate ca daca te iubeste l-ai facut gelos.Cred ca atunci cand te-a enervat tiganul s-a uitat la tine sa vada daca iti face ceva.
Sper ca te-am ajutat!

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu cred că acest băiat te place, însă nu are foarte mult curaj să ţi-o mărturisească. Nu trebuie să te simţi prost pentru faptul că nu ţi-a răspuns la mesaj, din contră, ar trebui să realizezi că pur şi simplu nu a reuşit să se exprime aşa cum ar fi vrut.
De asemenea, nu trebuie să te îngrijoreze faptul că a apărat-o şi pe prietena ta. Este absolut normal să se comporte aşa! Înseamnă că îi pasă de fete în general şi încearcă să le respecte în mod egal.
Cât despre băiatul pe umărul căruia ţi-ai pus capul...ai cam greşit! Dacă susţii că îl placi cu adevărat pe primul băiat, nu ar fi trebuit să te mai intereseze altcineva. După părerea mea, aceste jocuri de gelozie nu sunt necesare, ba din contră, au un efect opus cu cel dorit de tine.
Dacă aş fi în locul tău, aş încerca să discut din nou cu acest băiat şi să îi explic cum mă simt faţă de el şi ce a însemnat cu adevărat acea întâmplare cu al doilea băiat. Vorbiţi deschis, sincer, liber. Nu se pot întâmpla decât lucruri bune.
Mult succes!

| Vikky2209 a răspuns:

Buna, eu am 15 ani si m-am indragostit de un baiat de 17 ani, de fapt cel mai bun prieten al meu. Chiar daca nu credeam ca vom aveam ceva impreuna, iata ca deja de 2 luni suntem impreuna si ne intelegem impecabil. cit despre tine, ar trebui sa te comporti mai matur, este destul de clar ca el tine la tine, poate ar mai trebui sa-l intrebi o data daca vrea sa fie cu tine? Bafta, sper ca te-am ajutat happy

| didi82 a răspuns:

1 nu il inteleg
2 s-ar fi uitat din simpatie
4 ca te iubeste foarte mul ca o prietena
5 poate este timid happy
6 sa vb lucruri de copii mari
9 normal
10 tu nu ai fii geloasa sa faca si el asa normal ca l-ai facut gelos
11 pentru ca tiganul ala vroia sa faca sex cu tine
Asta am stiut si eu...