,,Emo'' are treaba cu emotiile, sunt persoane care nu suporta compania, conversatia, prietenii, deci logic ca fara lucrurile astea nu pot avea parte de sex.
Pentru mine e ok ca iti place un anumit tip de vestimetatie sau stil de muzica, dar de la asta pana a deveni un psihopat care se automutileaza, e cale lunga.
Fetele "adevarate" emo s-au sinucis demult, cele care au ramas aici sunt cele care se comporta asa din cauza unor influente ale altor persoane care le-au inspirat sa faca asta, sau mai stiu eu ce alte cauze.Parerea mea personala si foarte dura de altfel este ca le place sexul cu, cutitele. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asa vad eu lucrurile. Seara buna!
In sex nu exista emo, demo, memo. Exista placere si atat. Sunt 2% femei pe pamant carora nu le place sexul. E esenta vitala a vietii!
De unde ai scos istetule procentul ala? Macar stii cum se numesc cei carora nu le place sexul, fac pariu cu procent 100% ca habar nu ai.)Iti spun trei raspunsuri mai incolo, sa nu mori nedeslusit.
Nici nu ma intereseaza.
Astea n-au chef de nimic, EMO, decat sa faci sex cu de asta ce n-are nici un chef de nimic mai bine te lasi pagubas
Frate asta e o prejudecata ai experienta cu vreuna?
Mutubal întreabă: