| ADY_5784 a întrebat:

Intrebare pentru fetele intre 13-16 ani, ce fel de iubiti v-ati alege?

18 răspunsuri:
| LittleDreamer a răspuns:

Unul care sa tina la noi, sa ne respecte, sa stie sa se comporte, si mai ales(pentru mine) sa nu ma sufoce cu,, dragostea'' lui.Sa fie independet, nu dependent de mine.
Salut!

| Moni. a răspuns:

Un baiat care sa ma inteleaga, sa fie romantic, tandru...depinde de gustul fiecarei fetehappy

| Rukhsandra a răspuns:

Unu care sa ma aprecieze, sa ma respecte, sa nu ma minta si sa ma iubeasca happy

| LoRy_6122 a răspuns:

Un baiat care sa ma iubeasca, si sa nu ma minta niciodatatongue:X
pup:*

| claudiu123 a răspuns:

Am si eu o intrebare sunt baiat si apropo nu trebuie sa fie si frumos pentru voi?

| JustSmile_8808 a răspuns:

Un baiat dulce care sa stie sa vorbeasa cu o fata...
sa fie tandru sa nu fie penibil sa stie sa faca o fata fericita dar. mai sunt unele fete cu fite la alea ai grija s bafta kiss love struck

| BlueEyes_4836 a răspuns:

Unul. care sa ma protejeze, sa ma respecte. si sa imi vorbeasca frumos happy. bine ca as vrea sa fie si putin romantic big grin

| Puxy:X a răspuns:

Unul sa ma iubeasca sa nu puna prietenii pe primul plan in viata lui, iar relatia sa se bazeze pe incredere si respect.

| Ririru a răspuns:

Un baiat care sa ma iubeasca sincer, sa ma respecte, sa aiba grija de mine, FIDEL, sa nu ma minta, romantic, usor timid dar si indraznet.
happy

| Deea :x a răspuns:

Blond, inalt, ochi albastrihee hee de care sa fiu indragostita nebuneste... Si pentru asta trebuie multe big grin, sa ma respecte, sa fie sincer, pentru inceput. Restul vine de la sine blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi las alege pe justin beiber

| myxolaryy a răspuns:

Un baiat frumos destept care sa tina la mine sa ma inteleaga sa fie independent sa nu depinda de mine si sa nu ma sufoce cu,, drgostea"lui cum a spus si deeutza

| Betty18 a răspuns:

Un baiat sincer, dragut, sa ma surprinda din cand in cand, intelegator, putin romantic, sa ma respecte si cum a zis si deeutza sa nu ma sufoce, cu prezenta lui pentru ca am am si prietene, familie etc

succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat frumos.care sa ma iubeasca si care sa nu ma minta niciodatalove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul dragut si in interior si in exterior...eu sunt in cautare de iubit

| mymy a răspuns:

Pai blond sau brunet inalt ochi albastri (frumos)winking
sa nu fie sarac lipit pamantul
sincer
rauwinking
fidelwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar niciodata nu mi-am ales iubitul.sa intamplat.
E importanta comunicarea, intelegerea, respectul, iubirea... o relatie cu un baiat care nu le are pe acestea va fi dificila pentru mine.
Dar cel mai mult pentru mine conteaza sa fim noi, sa ne simtim lejer impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fata care sa ma iubeasca sa nu ne certam si mai etc idul meu e petereli10

Întrebări similare