Unul care sa tina la noi, sa ne respecte, sa stie sa se comporte, si mai ales(pentru mine) sa nu ma sufoce cu,, dragostea'' lui.Sa fie independet, nu dependent de mine.
Salut!
Un baiat care sa ma inteleaga, sa fie romantic, tandru...depinde de gustul fiecarei fete
Am si eu o intrebare sunt baiat si apropo nu trebuie sa fie si frumos pentru voi?
Un baiat dulce care sa stie sa vorbeasa cu o fata...
sa fie tandru sa nu fie penibil sa stie sa faca o fata fericita dar. mai sunt unele fete cu fite la alea ai grija s bafta
Unul. care sa ma protejeze, sa ma respecte. si sa imi vorbeasca frumos . bine ca as vrea sa fie si putin romantic
Unul sa ma iubeasca sa nu puna prietenii pe primul plan in viata lui, iar relatia sa se bazeze pe incredere si respect.
Un baiat care sa ma iubeasca sincer, sa ma respecte, sa aiba grija de mine, FIDEL, sa nu ma minta, romantic, usor timid dar si indraznet.
Blond, inalt, ochi albastri de care sa fiu indragostita nebuneste... Si pentru asta trebuie multe , sa ma respecte, sa fie sincer, pentru inceput. Restul vine de la sine
Un baiat frumos destept care sa tina la mine sa ma inteleaga sa fie independent sa nu depinda de mine si sa nu ma sufoce cu,, drgostea"lui cum a spus si deeutza
Un baiat sincer, dragut, sa ma surprinda din cand in cand, intelegator, putin romantic, sa ma respecte si cum a zis si deeutza sa nu ma sufoce, cu prezenta lui pentru ca am am si prietene, familie etc
succes
Pai blond sau brunet inalt ochi albastri (frumos)
sa nu fie sarac lipit pamantul
sincer
rau
fidel
Change întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: