| Cascacul112 a întrebat:

Intrebare pentru fetite. ce credeti ce parere au tinerele la 16 ani despre sex? isi doresc? sunt dornice k noi baietii?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La 16 ani fetele sunt mai degraba interesate de primul sarut, de prima iubire adolescentina, poate vag doresc si sex, dar stiu in acelasi timp ca este periculos pentru sanatatea lor. Pentru a preveni cancerul de col uterin, varsta minima permisa medical pentru ca o femeie sa-si inceapa viata sexuala este 17 ani si jumatate. Asadar, in afara de cele cu prea putina minte si educatie, celelalte au alte preocupari la varsta asta, lasand sexul pentru o varsta mai potrivita

greece12
| greece12 a răspuns:

La 16 ani, fetele sunt doar curioase. Teoretic.
Baietii cauta punerea in practica a dorintelor lor, fetele doar viseaza.
Normal ca exista si in ele impulsuri erotice, dar ca sa doreasca sa le puna in practica au nevoie de ani, de sentimente covarsitoare si de convingere.
Fetele nu se grabesc.
Exceptand exceptiile.
happy

| Zenithf a răspuns:

Fetitele isi doresc iubire, romantism, cavaleri calare pe cai albi. Numai baieteii isi doresc doar sex.

| Zenithf a răspuns:

Stiu ca raspunsul meu este foarte scurt, dar am incercat sa-l fac asa, sa cuprind pe cat se poate miezul lucrurilor. Daca vrei detalii...

| Alcyon a răspuns:

O fata la 16 ani, are fantezii erotice, la fel ca un baiat. Asta nu inseamna insa ca e si gata sa le puna in practica. Femeile constientizeaza mult mai bine riscurile la care se expun, practicand sexul atat de devreme.

| grab a răspuns:

Dorinta exista intotdeauna ascunsa inlauntrul fiintei umane. este de fapt motorul evolutiei si al placerii.
insa nu putem trage categorii exacte peste mase.
sunt multi factori si parametri pe care ii poti misca in avantajul tau cand vine vorba de a face o fata/femeie sa te doreasca. in primul rand trebuie sa deschizi gura interesant, sa vorbesti ceva care le atrage, sa le duci flori si mici atentii, sa le faci complimente oportune si sa fii atent la toate cacaturile neinteresante pe care le defuleaza la tine doar asa sa isi destupe si ele mintea aia si asa limitata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baietii nu stiu sa faca sex la acea varsta, atunci descopera si ei cum sa si-o bage, si vor cat mai mult sa experimenteze si din placere si pentru. a se simti ei bine. Da, sunt o nimfomana, nu vorbesc despre sex cat ma gandesc, non stop, dar nu arat asta. Dar majoritatea sunt in euforia dragostei si care e mai bun din punct de vedere fizic si le face sa juiseze numai din priviri pe ala il vor. Oricum si facand sex si fara tot nu se va numi relatie ci doar atractie fizica plus niste fluturi in stomac.

| MiruD a răspuns:

Pentru adolescentii din ziua de azi, curiozitatea e mult mai mare decat dorinta sau placerea.
Vor sa faca sex pentru prima data din curiozitate, nu ca nu mai pot ele de atata iubire pentru acel baiat.

| MadaMaditza a răspuns:

Depinde de fata...

| ray2013 a răspuns:

Depinde ce anturaj are, si pe unde umbla, de exemplu: (mall-uri, cluburi, cafenele )aici trebuie sa iti spun ca trebuie sa ai bani si haine de firma, ca nu se uita la tine.De fapt daca nu esti bogat, nu prea ai sanse