| RAY a întrebat:

Intrebare pentru lesby, cum au fost relatiile voastre? V-a inselat iubita? Ati suferit din iubire? Pentru bisexuale care e mai fidel barbatul sau femeia? Nu raspundeti aiurea, doar lesby, bi sa raspunda.

9 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

E top intrebarea asta, abia astept sa citesc raspunsurile, ar fi misto sa fie persoane asumate si sa raspunda deschis)))

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

1) Da, s-a întâmplat sa ma însele.
2) Clar am suferit din iubire dar nu pentru faptul ca am fost înșelată.
Cand un om te înșală înseamnă că nu te merită. Deci nu văd sensul să stai și sa îți plângi de mila. Doare, dar nu trebuie sa suferi happy. Cat despre fidelitate (nu sunt bi, este doar o părere) difera de la om la om. Depinde cât de inteligent ești. Unele persoane au impresia ca dacă ești fidel ești prost, nu ești prost cu doar știi sa apreciezi ce ai lângă tine.

| Mosotti a răspuns (pentru AndreeaDeea221998):

E ok sa fi fidela, insa ce treaba are neaparat o partida de sex si atat, cu intelegerea, comunicarea, respectul, iubire si ceva in comun? Ca astea ultimile conteaza, nu ca s-a frecat de alta si si-a dat drumul dar nu are sentimente fata de aia si celelalte.

| RAY explică (pentru AndreeaDeea221998):

Esti lesby honey?

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru RAY):

Da.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Mosotti):

Dacă exista înțelegere, comunicare, respect, iubire. Nu te duci sa cauți sa te freci în alta parte happy este punctul meu de vedere. Dacă alegi sa intri într-o relație înseamnă că trebuie măcar sa încerci sa ramai fidel/a. Dacă nu te simți în stare să te "freci " (asa cum numești tu) cu o singura persoana, nu întra într-o relație și poți sa te "freci" cu cine vrei. Nu înțeleg cum vedeți voi relațiile happy

Si eu sunt de parere si am zis ca daca am o prietena sau prieten ce o fi, faci cu ala sau aia si atata, eu sincer asa vad, insa exista oameni care au nevoie de diversitate sexuala doar insa nu fac infidelitate emotionala, de aia am zis.
Adica na, mananca cartofi prajiti o luna, mai ii vine sa bage si cate o salata macar odata de doua ori, ceva de genul, la sex zic.
Exista si asa oameni, si daca nu fac asa, se blocheaza si nu le mai merge nici in relatie, altfel le merge.
Sunt si relatii moderne deschise am auzit.
Mai ales swingerii aia, ce, daca se schimba intre ei la sex inseamna ca nu se mai iubesc partenerii aia?!

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Mosotti):

Îți înțeleg punctul de vedere. Numai ca nu ma număr printre cele menționate. Nu pot sau cel puțin nu este genul meu sa fiu /sa trăiesc /sa ma culc cu mai multe persoane. Dacă am pe cineva sunt numai cu acel cineva. Nu ma duc nici în stânga nici în dreapta. Deci pot sa mănânc la cartofi prăjiți pana mi se face rău și o iau de la capăt ca tot nu ma bag pe pireu laughing

Eu unu pot manca cartofi prajiti si nu imi vine rau niciodata, deci nici eu nu-s genul celalalt de a fi, dar aia e, unii sunt.
Cand ii aud "m-am plictisit", pai si ce? Cu altul sau alta e mai bine? E tot aia, ca nu te duce pe marte celalalt, tot viata normala, rutina zilnica este zic eu.
Daca alegi, alege un om care-ti place mult, si ramai cu ala, asa e normal, asta daca are caracter, ceva prin cap, ceva discutii si pasiuni comune, ca nu ajunge doar fizicul.