Am inselat (prietenile)cind nu stiam ce inseamna a iubi cu adevarat, dar de cand o am pe iubita mea, nu ca nici nu pot, dar nici nu ma gandesc la asa ceva.
Nu am inselat pentru ca merg pe principiul respecta ca sa fi respectat... vrei pe altcineva, termini relatia actuala si ai rezolvat problema, nu te mai complici degeaba.
Nu! Pentru ca cine iubeste cu adevarat nu poate insela. Cel care este construit sa insele mereu o va face.
Aaaaaaaa...mai ca nu indraznesc...
Da. l-am inselat o data acum cativa ani...si chiar daca nu credeti, il iubesc mai mult ca orice pe lumea asta...suntem fericiti, m-a iertat, l-am iertat, si nu ne reprosam niciodata nimic.
In primul rand tin sa spun ca atunci cand o relatie esuaza, este vina mandorura, o relatie se face si se distruge in doi...
Este o poveste lunga tare...si sunt sigura ca nu ar citi-o nimeni.asa ca o sa incerc sa explic partea sentimentala, faptele...sunt prea multe; adica, de ce l-am inselat? pentru ai demonstra ca sunt independenta, ca ma poate pierde, ca trebuie sa se schimbe pentru ca nu-i voi mai tolera nici una! ...etc...l-am inselat sa nu fiu singura, in esecul nostru, sa-l uit...
Cam asta am simtit... ce-a simtit el? multa durere.si dezamagire, insa in acelasi timp frica... m-a iertat si l-am iertat, s-a schimbat, iar eu nu am repetat asemenea tradare niciodata.
Daca l-as mai insela? niciodata! si nu l-am mintit nici in acel moment, i-am spus-o atat de simplu:sunt in pat cu altul...nu-mi place sa-l mint, dar am gresit, iar cand i-am vazut chipul palid, si ochii usor umflati si umezi, cand am vazut un barbat plangand... i-am simtit pur si simplu durerea. mi_a parut rau...si inca imi pare.
Am 20 de ani... 3 prieteni am avut in toata viata mea si nici macar nu m-am gandit sa-i insel.Nu am facut-o si nici nu cred ca am s-o fac vreodata.Nu vad rostul... daca nu iti este bine alaturi de o persoana, mai bine o lasi decat sa o inseli.Inselatul mi se pare dezgustator, nedrept si un lucru pe care eu, personal, l-as regreta toata viata daca (prin absurd) as comite asa ceva.
Da...pentru k pentru pers respectiva existau sentimente mai puternice...neconsumate
l-am inselat pe fostul, nu mi-a fost foarte greu a-l insela. dat fiind faptul ca am fost inselata si nu am avut o viata buna alaturi de el, am incercat sa vad cum e atunci cand inseli.credea ca eu nu stiu sa-l insel! lui ia placut sa ma insele si sa se intoarca la mine dar eu nu m-am mai intors. pentru ca acum sunt fericita cu baiatul care din toate punctele de vedere e total diferit de fostul. da am inselat. sper sa nu o mai fac.nu as vrea
A insela... dar de cate ori am scris acest cuvant! chiar am inselat! dar nu-mi pare rau.
Nu, nu l-am inselat niciodata pe fostul cu toate ca am avut ocazia d emulte ori chiar de f multe ori...in schimb el m-a inselat d emulte ori... l-am iertat pentru ca-l iubeam cu adevarat dar na s-a dus totul acum...asta e...
Am 19 ani si sunt cu el de 2 ani. E primul meu prieten. E cel cu care mi-am pierdut virginitatea. Impreuna cu el m-am maturizat. Ne potrivim foarte bine, din toate punctele de vedere. Il iubesc si nu-mi imaginez cum as putea sa vreau sa fiu cu altcineva. Ne completam reciproc. Astea sunt motivele pentru care nu l-am inselat.
Nu l-am iselat pentru. ca il iubesc si nul pot face sa sufere. ce rost are sa caut altceva in alta parte daca si cu el pot obtine tot cemi doresc din toate punctele de vedere.
Da am facut-o
Am stat doua luni la misto cu un tip pentru ca ma stresa prea rau si un baiat de care imi placea super mult a venit si mi-a zis ca vrea sa fie cu mine, si nu am putut refuza
Nu am inshelat sh nici nu voi inshela pentru ca odata ce iubesti o persoana nu te mai gandesti la altcnva!
Care ar mai fii motivul sa fii cu acea persoana?
Se spune sa nu faci altuia ce tie nu-ti place.Nu mias insela sotul! Doar gandul de al insela imi da fiorii, cum as putea sal privesc si sa-i spun ca doar pe el il iubesc! In plus nu cred camas simti deloc bine daca as face asta.Mai degraba daca relatia nu merge ii pun capat si asa sunt impacata ca numi bat joc de mine si nici de el
Nu mi-am inselat sotia niciodata.fiindca o iubesc si o respect foarte mult.imi cinstesc casa, casnicia si patul conjugal, si imi pastrez juramintele de cand ne iubeam si pe care le-am facut in biserica la cununie.cine nu crede ...sa-i fie de bine.cine crede sa faca la fel daca vrea sa fie fericit si mandru, si sa stea cu capul sus in fata copiilor lui.
La 41 de ani o spun cu mana pe inima ca nu este sentiment mai puternic in inima decat sa nu inseli.Am o nevasta frumoasa, doi copii superbi[fete 18 si 9ani]. Daca vrei sa inseli iei 40 ron si mergi la fete oriunde, dar pe cine inseli... pe tine, sentimentele tale si e doar inceputul.Alege sufletul nu banii si fizicul pentru ca traiesti o viata in minciuna
Nu atat timp cat imi este fidel si ne iubim nu cred ca m-ar insela si nici eu pe el pentru ca nu mi-a gresit niciodata.
00Andreea008 întreabă: