Da, la mai multe persoane.
Reactiile au variate, uneori a mers, alteori nu. E bine cand e reciproc si ajungeti sa va cuplati in urma discutiei
Fiind de gen masculin, imi permit sa fac astfel de complimente fetelor care imi plac, si orice fata "bine crescuta" se bucura de astfel de cuvinte, asta neinsemnand decat un strict protocol.
Vaiii,bine ca mi-ai amintit!
Acum 2 sapatamani Am zis :"Gata, trebuie sa-i spun!" FACE IN FACE! Bun, e vorba despre un baiat de care imi place din luna mai am mai vb cu el si inainte dar niciodata de subiectul acesta, el venea de la scoala pe la 20.30-35-40! Si ca sa vorbesc cu el trebuia sa astept la poarta la o fata ca sa treaca pe acolo(trecea pe la poarta pe la ea ca sa se duca acasa) Si iti dai seama pe la 7 jumate deja se insera, mama nu ma lasa decat pana o opt afara, era si frig, stateam destul de departe, ramasem cu o colega si 2 tembeli la poarta! Dar eu na'stau sa astept! Stau eu pana la 20.30-35 si nu trecea, el de regula venea pana la ora aia, pana mi-a venit in minte, bai frate el.cand ajunge acasa intra pe facebook, am intrat pe telefon pe fb si scria acolo "a fost activ acum 2 minute"Pffoooaii, ce nervi aveam! Imi facusem atata curaj, si discursul la fel [El mai are casa si alt undeva si presupun ca s-a dus in "acel undeva]
Nu iti spun ca am asteptat si a 2 a zi pana la 19.30 pana cand mi-a spus cineva ca astept ca proasta!
In fine pana la urma a aflat de la un prieten! Era intr-o sambata si trecuse pe acolo, erau 2 colege si 2 tipi la poarta! si face unul din ei"Bai x, de nu ma zapacit Andra cu tine, x in sus, x in jos..."Cu totul ca nu era adevarat
Ee,pisici! Nu s-a postat tot raspunsul
In fine,hai sa zic totusi ce a zis :Era el cu gluga in cap,mainile in buzunar si da din umeri gen "si ce sa-i fac eu?:" si un zambet gen"de ce sa nu-i placa de mine?" Si ma rog,mai multe
Parea mea e ca a reactionat binisor...
Deci sfatul meu e sa faci si tu ca mine,sa ii spui tot ce ai tu pe suflet, dar iti mai trebuie putin noroc, ceea ce eu nu am avut, dar am avut multa vointa!
Acum vorba lu MAte sunt fel si fel de baieti! TU sti cel mai bine cum ar putea sa reactioneze, tu il cunosti si sti felul sau de a fi deci...Succes oricum
Scuze daca te-am plictisit dar mai descarc si eu
Pai i-am spui unui baiat ca il plac si acesta a zis:"Pai nu stiu ce sa spun..." si m-a lasat asa in soare.
A doua zii se saruta cu co colega fix in fata mea...
Da. O singura data in ai mei 22 de ani am spus,, Te iubesc'' prietenului meu ( acum ex.). Am si acum inaintea ochilor reactia lui. I-au dat lacrimile, m-a imbratisat si mi-a spus ca nu ma merita )).
Hmmm, am spus, dar nu cred ca e cea mai buna varianta. Ca fata, este mai bine sa iti protejezi putin sentimentele si sa nu le pui pe tava din prima. In plus, sunt multi baieti care se sperie de declaratii pe fata, chiar daca te plac, dar daca le spui direct ca ii placi, incep sa bata in retragere. Asa ca eu cred ca cel mai bine e sa dai semnale si sa sugerezi prin comortament, gesturi si atitudine ca persoana respectiva iti place, pentru ca pana la urma faptele sunt cele mai importante nu vorbele, nu?
anonim_4396 întreabă: