N.am aceasta inclinatie dar sa.ti zic o parere care face din(lume), nu le tin suportul din punct de vedere credincios.Si cand zic asta ma refer ca nu.i tratez fara respect sau ceva de genul, ca nici vina lor nu e ca s.au nascut(nu o spun sa sune ciudat), dar fiecare care are calea lui.Asta inseamna ca inclinatatie sexuala n.are nici o treaba cu felul in care ma pot intelege cu "ei", inclinatia lor nu definesti si caracterul.Dar repet fiecare are calea lui spre Dumnezu
Sunt gay, viata mea este normala, am invatat sa fac fata privirilor reci si ciudate. Persoanele importante din viata mea s-au cam obisnuit cu ideea ( mai putin parintii, care tot spera si acum ca o sa imi gasesc o fata)
vecinii s-au prins ca e ceva in neregula, unii se mai uita ciudat la mine dar au cam inteles ideea.
Femeile sunt mai rautacioase cu mine si ma mai jignesc dar nu ma afecteaza. Cu barbatii nu am probleme, probabil datorita aspectului meu fizic destul de "fioros"
In rest lumea nu e asa homofoba, cel putin nu in Bucuresti si desigur evitam anumite interactiuni in public.
In rest, nu scrie pe fruntea mea ca sunt gay, imi duc viata linistit desi mi-as dori sa pot de exemplu adopta un copil dar inteleg perspectiva pentru care societatea nu e inca pregatita pentru asta si astept cuminte.
In mare pot sa spun ca sunt fericit cu viata mea