| Kufu95 a întrebat:

Întrebare pentru userii de aici care sunt homosexuali, lesbience sau bisexuale, aseuxale, aromantice: Cum este viața voastră zi de zi? Vă tratează lumea așa cum ar trebui?

10 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Daca mai citesc o data ca esti asexual si aromantic, s-ar putea sa practic sinucidere.

| Kufu95 explică (pentru LoveSleep):

Dă-mi block dacă nu îți place prezența mea pe aici, e simplu.

| Robert2526 a răspuns:

Sunt gay, viata mea este normala, am invatat sa fac fata privirilor reci si ciudate. Persoanele importante din viata mea s-au cam obisnuit cu ideea ( mai putin parintii, care tot spera si acum ca o sa imi gasesc o fata)

vecinii s-au prins ca e ceva in neregula, unii se mai uita ciudat la mine dar au cam inteles ideea.

Femeile sunt mai rautacioase cu mine si ma mai jignesc dar nu ma afecteaza. Cu barbatii nu am probleme, probabil datorita aspectului meu fizic destul de "fioros"

In rest lumea nu e asa homofoba, cel putin nu in Bucuresti si desigur evitam anumite interactiuni in public.

In rest, nu scrie pe fruntea mea ca sunt gay, imi duc viata linistit desi mi-as dori sa pot de exemplu adopta un copil dar inteleg perspectiva pentru care societatea nu e inca pregatita pentru asta si astept cuminte.

In mare pot sa spun ca sunt fericit cu viata mea

| Kufu95 explică (pentru Robert2526):

La mine fiind faptul că sunt asexual și aromantic, multă lume din realitate nu știe despre asta, în fața părinților m-am deschis, tata a acceptat ideea, iar mama încă speră la fel ca la tine că voi aduce o fată acasă. Problema este că foarte multă lume m-a rănit și mi-am dat seama că nu o relație mă face pe mine fericit. Recent am fost amenințat cu moartea cum că aș fi "poponar", dar i-am explicat persoanei respective că nu fac sex nici cu bărbați, nici cu femei, dar pare că nu a înțeles treaba asta. La mine lumea cam e homofobă, dar nu știu cum ar reacționa dacă ar știi că eu efectiv am terminat cu treaba asta cu relațiile de tot și că îî susțin pe cei din LGBTQ. Apropo, felicitări dacă tu ești fericit în viața ta și bucuros de fizicul tău de fioros. happy

| Robert2526 a răspuns (pentru Kufu95):

Nu lasa dezamagirile sa iti dicteze viata. Daca termini cu relatiile, o termini pentru ca asa simti tu, nu pentru ca ai fost dezamagit.

Ai avut relatii pana acum?

Am ajuns în punctul în care să realizez că trebuie să mă bucur de pasiunile pe care le am, nu de o persoană de care să am impresia că va rămâne alături de mine toată viața şi mă iubi indiferent de situație, ca peste 5 secunde să plece poate pentru ceva banal şi da o fac pentru că eu chiar asta simt să nu mai leg nimic romantic cu nimeni.
Da, am avut doar cu femei, la un moment dat mi-am pus întrebarea şi dacă mi-ar place şi băieții, dar mi-am dat seama că nu. Majoritatea femeilor cu care am fost au plecat de lângă mine pentru lucruri absolut banale, fie am hotărât eu că eu nu am ce să leg cu ele.

| Robert2526 a răspuns (pentru Kufu95):

Stii de ce intreb? de obicei asexual si aromantic esti de cand te nasti si nu ar fi trebuit sa simti niciodata nevoia de interactiune de acest gen. Nu te-ai gandit ca poate acele persoane au plecat in realitate tocmai pentru ca nu simteau din partea ta acel ceva?

Eu nu simt la tine ca ai acceptat cu adevarat acest lucru despre tine, cred ca inca te framanta anumite lucruri? Ce anume?

Te-ai simtit vreodata legat de o femeie? ai simtit o legatura?

Cum am spus au plecat de lângă mine din motive banale, nu m-am gândit pentru că am acceptat ideea cum că oricine nu mai vrea să stea în viața mea, are tot dreptul să plece, nu să țin cu forța. Am acceptat, că era un user Ray de întreba dacă nu mă atrag femeile frumoase, nu, nu mai simt absolut nimic când mă uit la fizicul unei femei. Nu mai mă frământă absolut nimic, nu mai îmi doresc să am relații, am hotărât să pun stop. Da, m-am simțit şi am crezut că voi fericit şi uite că peste o vreme dacă nu făceam cum voiau ele plecau, deci per total nu ar fi vina mea şi cum am spus, nu plecau de lângă mine din cauza unui aspect care chiar ar conta.

| EyeOfTruth a răspuns:

N.am aceasta inclinatie dar sa.ti zic o parere care face din(lume), nu le tin suportul din punct de vedere credincios.Si cand zic asta ma refer ca nu.i tratez fara respect sau ceva de genul, ca nici vina lor nu e ca s.au nascut(nu o spun sa sune ciudat), dar fiecare care are calea lui.Asta inseamna ca inclinatatie sexuala n.are nici o treaba cu felul in care ma pot intelege cu "ei", inclinatia lor nu definesti si caracterul.Dar repet fiecare are calea lui spre Dumnezu

| Iubesccrosetatul a răspuns:

Sunt gay, am o viata normala. Ai mei ma iubesc, ies in oras, invat pentru viitor. Merg la scoala, am prieteni.