anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentu fete : Va plac baietii disperatii dupa fete, obsedati de sex? Mie nu imi plac si mai alesc nu imi plac cand nu stiu cum sa se comporte cu o fata, cum sa o cucereasca sau mai bine zis baietii lipsiti de imaginatie. Stiu ca acum o sa imi iau multe bobarnace de la baieti.

26 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu imi plac genul asta de baieti

| DeeaMarry a răspuns:

Normal ca nu ne plac.

| Korrawi a răspuns:

Sa inteleg ca ai vrea baieti "disperati" dupa baieti? Cam dupa ce ai vrea tu sa fie "disperati"? Dupa cum te imbraci? Dupa telenovelele siropoase de la tv? Si explica te rog ce intelegi tu prin "obsedati de sex"? Ca se gandesc tot timpul la asta? Acuma, nu stiu cati ani ai exact, dar trebuie sa intelegi ca la un moment dat o sa ajungi si la sex, asta daca nu ai ajuns deja. Cand te decizi tu sa incepi, asta e alta discutie, nu te poate obliga nimeni sau forta sa faci ceea ce tu nu vrei sa faci.
Partea cu "nu stiu sa se comporte cu o fata" o fi adevarata, dar si aia care "stiu sa se comporte cu o fata" iti garantez ca tot la sex se gandesc, presupunand ca nu le plac tipii de fapt.
Ar trebui sa intelegeti un lucru, daca un tip are de ales intre a manca, a scrie o carte, a merge la doctor pentru un control, a bea ceva alcool, a-si vizita rudele, a se juca pe calculator sau a face sex, marea majoritate o sa aleaga sex.
Descrie asta aici foarte bine, pentru majoritatea dintre noi:
http://www.straightdopedad.com/......about-sex/

| AikkoxD a răspuns:

Şi eu îi urăsc.

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Nimanui nu-i plac, dar asta e! Trebuie sa ii suportam asa cum sunt, e mai bine sa ii ignori.

| Mangustă a răspuns:

Nu exista barbati obsedati de sex, doar femei. Ele se numesc nimfomane, iar ei doar barbati.

| Azµre a răspuns:

Păi așa este, în ziua de azi 1 din 20 de băieți are imaginație, restul de 19 sunt la pământ când vine vorba de a cuceri o fată. În afară de sex la altceva nu se gândesc.

| UngUrU777 a răspuns (pentru Azµre):

Bine zis! happy

| sensationn a răspuns (pentru Azµre):

Esti fata sau baiat?

| Azµre a răspuns (pentru sensationn):

Sunt băiat happy, de ce ai să mă întrebi ceva? happy

| zurick a răspuns:

Nu,nu suport genul asta de baieti.

| AliGab a răspuns:

Pe barbatii de langa noi chiar noi ii formam. Vezi ca ai parte de un asemenea om este simplu: il dai la o parte, nu te incurci cu el. De urat de ce sa ii urasti? Nici mie nu imi face placere un astfel de comportament mai ales ca am parte de el aproape de fiecare data, dar inca mai sper chiar si la varsta mea ca voi gasi un barbat care sa aiba creierul mai sus de umeri. Toate bune

| Yaesmin a răspuns:

Nu,ii urăsc straight face

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Cui ii plac badaranii astia?laughing Oricum sexul e ceva normal intre doi oameni care se iubesc si au o relatie. Nu atunci cand devine o obsesie sau singurul motiv de a "agata" o fata.

| IonelaaaS a răspuns:

Nu imi plac, ii urasc :@ Daca e cu una doar ca sa o f**a mai bine merge si isi i'a o c***a aia nu o sa se sature niciodata

| KnowEverything a răspuns:

Nimanui prin zona nu ii plac acest gen de baieti, dar pe toate le vezi cu ei. Abstraaaact.

(nu ca m-as considera in categoria precizata de voi dar asta e crudul adevar.Acu ma puteti inj... mai bine zis, imi puteti da apelative fara sa va incarcati constiinta! laughing )

| Havok83 a răspuns:

Pai in general baietii cand se uita la o fata intai apreciaza partile fizice dar nu se gandesc la cele sufletesti("mama ce c** sau ce t*** are tipa aia" si asa mai departe)Trebuie sa va alegeti cu grija omul de langa voi fetelor. Aveti grija.Va pup!

| Music4life a răspuns:

In general acei barbati sunt cei care n-au avut in viata lor o prietena si nu vor sa arate asta.

| MaAarYa a răspuns:

Nu imi plac ii detest.
Daca tine la mine sa se chinuie sa ma aibe happy nu direct sex laughing da ce sunt eu o papusa pentru ca sa se simta ei bine

| Tashline a răspuns:

I hate them

| sensationn a răspuns:

Nu-mi plac baietii obsedati. Imi plac baietii educati, sensibili, dar in acelasi timp si amuzanti si putin nebunatici.

| Exilee a răspuns (pentru sensationn):

Sa vezi ce nebunatic sunt eu devil laughing

| sensationn a răspuns (pentru Exilee):

Okeeei rolling on the floor)!

| Creaatzaa a răspuns:

Pai cui ii plac? laughing. Fiecarei fete care se respecta ii trebuie un baiat doar al ei. Si unui baiat obsedat de sex sigur nu ii trebuie doar o fata.

| zuzizui a răspuns:

Nu ii suport

| EuShiAtat999 a răspuns:

Imi plac baietii obsedati sexual, seman cu ei 100%. Chiar astept de ceva vreme un iubit nou care sa ma satisfaca