Probabil vorbesti despre adolescenti fiindca cei maturi se pot controla. Sunt baieti, au hormoni, sunt in crestere, si pur si simplu asta e natura umana, corpul unei fete este slabiciunea lor, nu te-ai obisnuit? Asta este probabil singurul lucru care nu se va schimba niciodata din punctul asta de vedere. Nu-i intreba pe ei ca nu o sa aiba ce sa-ti raspunda, sunt pur si simplu atrasi, noi atunci cand suntem atrase incepem si mieunam, ne manifestam altfel, asta e felul prin care se manifesta ei .
Sincer,p mine prima oara ma intereseaza caracterul si sa ma inteleaga daca ii sa stau cu o fata eu vreau sa ma inteleg cu ea nu hai st...si next k nu-s bulanjiu la mine prima oara sa se simta bine apropiati apoi eu si in leg cu intrebarea maj baietilorprin sani si fund inteleg daca ii buna d pl sau nu si asa is maj baietiilor nu pre ai ce sa le faci k le traba sa se simta bine si majoritatea nu pre pun sentimente.
ps: majoritatea fetelo inloc sa prefere un baiat care tine la ea si pune suflet pentru ea ele nu-i baga in sama si aleg numa de aia care isi bat joc d ele sper ca team lamurit
Invata sa vorbesti Naiba intelege ce zici acolo.
@Plicty45 Mda, si cu ce te deranjeaza pe tine asta? Urmeaza sa zici ca doar baietilor le place sexul. Si invata si tu sa scrii!
La cum scrii,e logic ca un tip sa vrea doar sex de la tine. Daca vorbesti precum scrii, sa nu te mire ca ti se impinge cam des capul in jos-vrea doar sa taci, nimic sexual.
Pai cand vezi o fata atragatoare prima data te uiti la sani si fund e in instinct asta Si classy nu cred ca numai la adolescenti este asa Cam toti fac acest lucru
Fra scuze am uitat s pun niste puncte d punctuatie scuze dar m-am grabit
Clodmod întreabă:
VanessaKISS întreabă: