| anonim_9012 a întrebat:

Intrebare ptu baieti: Cum trebuie sa fie o fata ca sa va placa?(mai mult m-ar interesa ce comportament v-ar place sa aiba)

5 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Sa fie isteata, sa inteleaga ironia, sarcasmul, glumele, fara inhibitii, sa nu rada ca proasta, sa nu vorbeasca mult si fara rost, sa fie draguta, sa aiba dantura frumoasa, sa nu fie prea libertina, sa fie putin geloasa, sa aiba un apetit sexual mare.

| thereforyou a răspuns:

@BoBo
simtul omorului. laughing

| mannu a răspuns:

Vesnicele intrebari tampite straight face
fii tu insuti. doar asa vei putea fi compabila cu partenerul tau

| drAn3 a răspuns:

O femeie, fata, cu care sa poti purta o discutie calumea, deci inteligenta, sa priceapa despre ce e vorba si sa argumenteze la randul ei. Care sa fie pe acelasi "val", care sa vorbeasca mult (mie imi place sa ascult) dar care sa nu vorbeasca mult si prost. Doar mult.
Sa nu se rusineze din fiecare chestie. Sa stie sa zambeasca, sa rada, sa nu aibe talente si figuri...
A si nu-mi plac femeile mai mari ca mine, nu stiu, nu ma atrag de nici o culoare.

App. culoare, daca vedeti pe vreuna cu parul negru, lung, care indeplineste criteriile de mai sus, contactati-ma laughing) am o slabiciune pentru parul negru, frumos...
si pentru sani mari big grin

| BoBo_4541 a răspuns:

Pai sa vedem. Fata ideala pentru mine ar fi daca ar avea simtul omorului si sa fie intelegatoare.Cam atata deokmdata:d ...bft