Fiecare din noi avem preferinte si antipatii si daca eceva din comportamentul tau nu i-a placut, a tunci nu te place si basta.
Poate nu o saluti, poate nu o respecti, poate nu te comporti frumos in preajma ei...totul, dar absolut totul tine de tine si de comportamnetul tau.
Pai ori a mințit cineva ceva despre tine și tipa de atunci nu te suporta, ori e obisnuita sa se de-a cât mai multa lume la ea, iar tu dacă nu ai facut-o i s-a pus pata pe tine.
Și eu am văzut live un caz în care doi bărbați se dădeau la o femeie ce se simțea vezi doamne ofuscata de purtarea lor.Iar când unul la întrebat și pe al trei-lea daca lui nu ii place și ala a spus ca nu are treba cu ea, nu e genul lui și mai are și soție acasă, aia a început sa nu îl mai suporte.
Cam ciudată întrebarea ta.
De unde știi tu ce vorbește și ce spune ea colegelor ei?
Și dacă e așa cum spui, de ce nu o eviți și să n-o mai bagi în seamă. Fiecare cu treaba lui și ai închis problema.
Aici este vorba despre o persoana toxica.
Nu incerca sa te imprietenesti cu ea si incearca sa o eviti cat poti tu de bine.
Daca se ia de tine verbal incearca sa iti aperi intodeauna imaginea si spune-i sa isi vada de treaba ei.
Bine ar fi sa ai un aparat de inregistrat de ascuns in hainr ca sa ii inregistrezi toate prostiile si sa o ai la mana cu ceva.
Daca devina agresiva raporteaz-o la sefii tai.
Oricum sa nu iti pese si sa nu te lasi afectat de vorbele ei, ea face treburile astea cu tine deoarece este o fata proasta.
O femeie măritată între 10 - 20 de bărbați poate să glumească cât vrea cu ei.
Mai bine evită să ai treabă cu femeia aia și așa ea nu va mai spune nimic.
Sunt anumite tipe cu fixurile lor, cunosc și eu, cel mai bine e să le lași în treaba lor și să nu le dai apă la moară chiar și cu subiecte banale, nu are rost, nu merită.
viatadecacatt întreabă: