anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare referitor la relatii,cupluri, etc:
"Contrariile se atrag" sau
"Ce se aseamana se aduna"?

Care sa fie?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ambele sunt,depinde ce noroc ai sau ce-ti doresti mai mult.
Cei ce se aseamana,gandesc la fel si uniunea lor de viziune ii uneste,se simt amuzati de coincidenta gandurilor si reactiilor lor si descopera frumusetea vietii in doi,identificandu-se unul in celalalt.
Cei care sunt diametral opusi, descopera o noua viziune asupra lucrurilor, surprizele si entuziasmul reciproc nu au sfarsit si descopera farmecul vietii in doi, completandu-se reciproc.
Bine e in ambele situatii, depinde doar ce te exprima mai bine pe tine ca persoana si ce fel de viata iti doresti.
happy

3 răspunsuri:
| JoshuaNNN a răspuns:

Parerea mea este ca a 2-a varianta merge cel mai bine.Ai multe in comun, poti sa discutii despre orice iti place tie, si sa fim sinceri...e frumos cand poti sa vorbesti despre ceva cu o anumita persoana care te intelege.
La prima varianta pot aparea probleme, certuri din cauza parerilor diferite.
Totusi, pot fi amandoua, teoretic.

| sofisis a răspuns:

Ambele.Dar eu merg mai mult pe prima.E plictisitor sa ai pe cineva identic tie alaturi. Cineva care gandeste la fel, vrea mereu la fel ca tine...nu te stimuleaza deloc.
In orice relatie trebuie sa existe divergente de opinie, diferente de caracter, gusturi diferite. Eu nu as putea sta cu... mine.
Evident ca e musai sa nu se tina de orgoliu nici unul din parteneri si sa accepte ca uneori are dreptate unul, alte ori altul.Chiar daca nu sunt mereu pe aceeasi lungime de unda, prin comunicare se rezolva orice.