| IordachescuAndrei a întrebat:

Întrebare serioasa: Mai merita sa încerci măcar sa-ti faci vreo relație serioasa cu o fata?

25 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu singur ar trebui sa-ti raspunzi la aceasta intrebare, ca noi nu avem de unde sa stim ce merita pentru tine sau nu, fiindca nu stim ce varsta ai, daca esti impotent sau daca iti doresti sa-ti gasesti o fata ori baiat, ori ce ai tu chef.

| Fatamuntilor a răspuns:

Asta DOAR tu poti sa stii
Darr...Ce oferi TU?
Si.Ce asteptati ai tu dela fete!
Nu o spune ca si cum a avea 100 de ani si ti se termina viata!

| OldSoul a răspuns:

Merita sa incerci atat timp cat mai ai energie si rabdare laughing
Daca nu ai energie si rabdare, e cam inutil, cred.
Uneori ajungem o perioada in care parca suntem obositi sa mai cunoastem alte persoane, suntem prea obositi sa mai "incercam".

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Da si nu. Este important sa ai sprijin dar eu nu m-as limita la o singura femeie. Vorbeste experienta.

| blackann a răspuns:

Nu, mergi in grota si traieste acolo restul vietii.

| haileewatson a răspuns:

Fa-ti cu un barbat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fete și femei între 15 ani și 30 de ani sunt în prostie.

| Sylvyu92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tare as vrea sa iti vad muia aia odata intr-o poza si constructia ta fizica ca esti bun doar la dat din gura pe TPU, violleta 2

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Sylvyu92):

Tipic pentru anonomull
jigneste, apoi te pune la ignor si sterge
acum 13 minute | anonimuII a răspuns (pentru Sylvyu92):

Vezi că am pus poze cu mine și nevasta de vreo 30 de ori pe site-ul ăsta.

Și pozele erau făcute în parcul IOR lângă mall-ul ăla.

NU o să mă deranjez pentru un RAHAT ca tine să pun din nou.

DAR fac altceva frumos pentru tine - te pun al 180 pe lista asta ca să - DISPARI DIN PEISAJ.

https://i.postimg.cc/xTW8qQCw/capture1.jpg

| Danny28 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ce penibil e omul ala. Inca sta pe pagina asta sa vada comentariile si incepe cu jignirile. S-a luat si de tine. laughing

Anonimull asta 100% este vreun incel frustrat si trist in viata reala care se tot crede smecher pe internet. Parca imi dau lacrimile cand ma gandesc. laughing

| Sylvyu92 a răspuns (pentru Danny28):

Posibil, din ce am citit cunoaste in intregime si raportul de varsta la care tinerii se f...t cel mai mult si anii compatibili pentru o relatie baiat fata, e destul de destept omul

Acum m-a insultat pe mine dupa ce am spus adevarul. Omul asta e ultimul cretin frustrat. Rog adminii sa ia atitudine.

| Danny28 a răspuns (pentru Sylvyu92):

E ratat saracul. Mi-a dat ignore si continua sa ma insulte. Saracul e bolnav la teasta.

| Sylvyu92 a răspuns (pentru Danny28):

Toti au ceva la cap de pe site-ul asta oricum, hai sa fim seriosi ce persoane cu viata sociala si-ar pierde timpul inutil pe TPU sa raspunda la niste intrebari in opinia mea cretine, persoane triste, singure, fara viata sociala aici sunt toti intr-un.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă mergi în mall 2 ore rămâi șocat cum tot apar și apar și apar fete și femei aranjate și machiate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele și femeile vor bărbați frumoși.

| TataruStefan a răspuns (pentru anonim_4396):

Bai perfect răspuns,daca nu arăți la fel că unul cu mușchi nu te ia nici o fata,femeie...ele gândesc că dacă nu ai forme și freza făcută nu ști să te uiți ca un țepar de femei ești alungat, poți fi frumos foc dar sa nu și ceva de care l-e place de ex. mirosi a prost și ești frumos bafta, nu te lasă să o mirosi nici in vagin dar mite sa i-o și bagi și mori cu sămânța in oondeteaba că oculta mondială le-a oferit femeilor freedom cotnla cotncu bărbații și pot alege cu cine să și-o tragă sau nu, acum nu mai există viol te fu** ea direct, deci s-au inversat rolurile, tine minte că nu mai găsești fete care sa se cupleze ci doar sex ocazional și pe rupte adică hardcore o vor acum in secolul 21, ele te pot distruge încă dinainte că mențin controlul planetei, speranțe pentru baieti degeaba, ei mor cu ea sculata la propriu, asta înseamnă feminizarea bărbatului care nu mai are dreptul să fie bărbat este punctul cheie orice direcție unde te uiți pe strada, vezi tipe care filtrează elemin locul tau să ajungă la orgasm sentimental și apoi vine trigerrul din ea și te lasă cu penisul zvâcnindmin pantaloni degeaba, asta înseamnă feminizarea și dreptul asupra femeilor împotriva bărbatului pe care bărbații nu mai sunt bărbați și și-au căzut din drepturile bărbătești!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FATAMUNTILOR - de ce comentezi ce scriu eu când te-am blocat mai demult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DANNY28 - de ce comentezi la ce răspund dacă ești blocat de mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DANNY28 - Eu stau aproape 24 de ore pe mai multe site-uri și citesc ce se scrie pe ele.

| Alissia97 a răspuns:

Buna!
Merita insa trebuie sa gasesti persoana potrivita.
O persoana cu care sa te intelegi bine sa te completeze.
Cel mai important lucru este sa nu te grabesti.

| Sylvyu92 a răspuns:

Nu, din multe motive, unul primordial ar fi ca te va insela cu primul barbat mai aratos ca tine pe site-uri de Instagram sau tik tok, asta ti-o garantez eu 100% si 2 numai gasesti fete cu care sa iti faci o relatie in ziua de azi, multe au ca job lucratoare sexuale sau videochatiste pe net

| Anonimus24061 a răspuns:

Mmerita doar daca chiar va iubiti tu o iubesti foarte mult pe ea ea pe tine tot asa daca nu nu merita o relatie serioasa foar asa poate pentru o noapte

| anonwhy a răspuns:

Dacă nu ai întâlnit fata potrivita, nu înseamnă că nu merita sa încerci sa îți faci o relație serioasa. Fete sunt destule, trebuie sa le cunoști, sa vezi dacă sunt ceea ce trebuie sau nu, iar apoi, dacă e cea potrivita, te pui intr-o relație cu ea.

Întrebări similare