| anonimguy3 a întrebat:

Intrebare si pentru fete si pentru baieti: ati lasa o problema medicala (fizica) ca acneea sa va strice relatia. Ceva gen iti place/iubesti un baiat/ o fata, stai cu ea de mult timp si cand o problema ca acneea intervine atractia dispare ca prin magie sau te porti urat cu el/ea din cauza asta si ajungeti chiar la despartire.

Voi ce ziceti?

8 răspunsuri:
| KMaddieK a răspuns:

Pentru mine o problema de acest gen nu ma impiedica sa imi continui o relatie, acea problema va trece, daca nu, voi invata sa accept, fiindca nici eu la randul meu nu-s tocmai perfecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Daniellllll1 a răspuns:

Nu

| Klandestin a răspuns:

Cu timpul trece si acnea

| Mayar a răspuns:

Acneea nu dureaza mult. Mergi la dermatolog si trece.
Chiar nu tine mult acneea, cateva luni, nici nu iti dai seama. Si nu mi-a fost dat sa vad persoane cu acnee groaznica. Deci, e okwinking

| CristinaSNC a răspuns:

Nu as lasa sa intervina in relatie un lucru atat de minor. Sincera sa fiu, persoana pe care o iubesc in acest moment as iubi-o si daca ar avea cea mai grea boala, sau chiar daca i-ar lipsi parti din corp, sincer iti zic. Pacat ca cel mai probabil el nu simte la fel...
Oricum acneea nu e un motiv de bun sa nu mai iubesti pe cinevawinking

| DeeaMarry a răspuns:

Iti dai seama ce fel de om sa ai langa tine incat sa te lase cand ai acnee... Daca ai avea cine stie ce boala grava ce sa mai zicem?!

| anonimguy3 explică:

Eu nu am zis de mine ca am acnee, am avut recunosc. Ma gandeam la un vechi prieten care a nimerit cu o fata care cica il iubea dar cand a avut un pic de acnee l-a lasat. gg