| mitu111 a întrebat:

Intrebare si raspuns.Am nevoie de un raspuns laughing
Si va rog sa nu radeti de prietenul vostru mai prost laughingDeci rog seriozitate.
Eu si prietena mea ne-am cam frecat unul de altul, imbracati fiind si a avut o mica durere.A zis ca e soldul.Nu a fost durere grava. Apoi ceva sangerari.Dezvirginare fara penetrare? sa o fi lovit/bruscat? Va roooog raspuns!

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Mi-a plăcut cum ai pus problema, te-ai scutit de multă bătaie de joc.
Stai niniștit, n-are nimic fata.

6 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Poate sa vin mentruatia si de 2 ori intr-o luna si nu e nimic grav e doar o dereglare hormonala nimic neobisnuit, li se intampla la multe fete sa vina asa, sa stea linistita ca nu e vb de dezvirginare daca era imbracata. Dezvirginarea fara penetrare se poate face doar de la o lovitura sau cazatura foarte puternica ceea ce in cazul vostru nu cred ca a fost asa, stati linititi aman2 e normalwinking

| neutrino a răspuns:

Nu, dar poate i-a venit " ciclul"!

| mitu111 explică (pentru neutrino):

De 2 ori intr-o luna?

| Emilian65 a răspuns:

Daca v-ati frecat unul de altul si erati imbracati nu poate fi vorba de dezvirginare. Dezvirginarea are loc atunci cand are loc si o penetrare.

| Villy09 a răspuns:

Nu o poti dezvirgina din moment ce avea haine pe ea. Daca a zis ca o durea soldul, sangerarea de unde era? Tot din sold? Nu inteleg. Dar nu cred ca ati facut nimic cu hainele pe voi.

| mitu111 explică (pentru Villy09):

Nu a fost penetrare.dar a avut ceva sangerari.a avut o mica durere si a zis ca ar fi fost soldul.sa o fi lovit jos cumva?