Cel mai firesc este ca primul pas sa il faca cel "fulgerat", adica cel care a perceput ceva deosebit si intens la celalalt!
Si apoi, avem drepturi egale! - de ce sa faca numai unii primul pas?! - e cel putin aiurea, ca sa nu spun aberant!
Sau, hai sa spunem ca cel "mai" inteligent sa isi dea seama si sa faca el primul pas! - altfel, e pacat! - cine stie ce "minunatie" de intamplare (traire, poveste) se poate pierde!
Si stramosii nosti latini aveau o vorba mare: "Norocul ii ajuta pe cei indrazneti"...
"Conducerea", ca si in pat, nu trebuie sa "apartina" doar unuia, ci, alternativ, in functie de situatie, sa conduca pe rand!
De ce nu sa faca fata primul pas? Intr-o relatie sunt 2, nu 1. In relatie, conducerea e luata de amandoi. Mi-e indiferent. Daca face fata primul pas, fapta ei arata ca e curajoasa si stie ce vrea de la viata. Nu-i rusine sa faca fata primul pas.
Eu nu fac primul pas...De ce? Simplu.Pentru ca unilor baieti le e frica sa il faca si eu fac parte din ei.
Depinde de situatie poate sa faca si fata primul pas. Dar nu inseamna ca daca face el primul pas detine conducerea. Si depinde care-si da seama primul ca il/o place pe celalalt. De ex. eu sunt un timid, dar tot eu am facut primul pas...
anonim_4396 întreabă:
Sexygirl2000LOVE întreabă:
Deniiidk întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: