Da,este foarte normal si e cel mai sigur semn ca vei functiona normal ca viitor barbat!
Cum baietii sunt tipi vizuali si imaginatia e strans legata de activitatea hormonala,ar trebui sa stai linistit,e chestie de autocontrol si vei depasi situatia asta,e efectiv ceva trecator.
Reactia fetei depinde mult de caracterul ei. Daca e timida,nici nu va indrazni sa dea semne ca a observat,daca are un caracter bun, posibil sa se inroseasca.
Daca are un strop de tupeu, posibil sa faca si vreun comentariu, dar nu e grav cu o gluma, scapi.Nu te nelinisti, nici una nu se va simti jignita, in definitiv, aparitia si prezenta ei a provocat tot buclucul, nu?
Creezi ca ma va considera ca fiind un baiat care ar vrea doar o noapte cu ea si atat? Ar fii mai BINE sa o anunt eu inainte sa descopere EA asta?
Sa o anunti ce? ca ai penis? si ca mai obisnuieste sa traiasca, nefiind moarta, adica nu culcata, adica in erectie?
Nu,ar trebui sa fie chiar lipsita de orice graunte de inteligenta sa considere lucrul asta.
Daca nu reuseste sa inteleaga ca reactia ta e una fireasca, ea are de pierdut.
Tu comporta-te normal, nu e deloc nevoie sa dai explicatii!
Sa o anunt cand se "trezeste"... eu ma gandesc ca pe ea o deranjeaza asta. Stii noi nu stam chiar unul langa altuul pe o banca si atat! De exp: daca o tin in brate? !
O sa ii para bine.
Si la tine e la fel?
Nu stiu dar ma simt putin stanjenit (pana acum am toot incercat sa o feresc sa vada asta!) La tine s-a intamplat vreodata asta, "sincer"?( cel puutin in primele intalniri daca iti mai amintesti ceva )
La mine nu putea sa se intample, pentru ca nu sunt barbat.
Dar am fost martora la cateva "omagii" de acest gen.
Serios, nu-ti mai fa griji, vei zambi si tu indulgent peste cativa ani, aducandu-ti aminte!
Ati mai auzit/vazut astfel de cazuuri?
Sigur,e ceva normal.
Pana si aici pe site, au existat useri cu aceeasi problema.
Dar au inteles ca e ceva firesc.
Cand esti "statut" pare a fi normal.