anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare STRICT pentru băieți!: Ce ar crede despre mine crush-ul dacă i-aș trimite acest mesaj dacă el nu mă place? Voi ce ați crede dacă o fată (colegă cu voi în clasă și respectiv colegă de bancă), care nu e extrem de frumoasă, căreia nu îi dați foarte multă atenție, dar vă atrage sexual și o mai pipăiți din când în când (să presupunem că sunteți genul pervers și faceți asta cu mai toate fetele) v-ar trimite un astfel de mesaj? Nu intenționez să trimit așa ceva laughing, dar sunt curioasă.
"Atât de mult îmi placi și așa aș vrea să-ți simt pielea lipită de a mea. Aș vrea să mă atingi cu mâinile tale de zeu pe picioare și să mă uzi, vreau să-ți simt buzele pe gâtul meu și să-mi transformi pielea în piele de găina. Vreau să te sărut pe gât, să-ți ling pătrățelele și să cobor tot mai în jos, să-ți ating penisul și să simt cum crește în mâna mea. Aș vrea să-ți iau capul tare între buzele mele și să te fac să-ți tremure fiecare centimetru de piele. Vreau să-ți mângâi cu limba testiculele. Vreau să gemi de cât de bine te fac să te simți. Pe urmă vreau să-ți simt buzele pe sânii mei, vreau să simt cum gura ta coboară în jos, pe abdomen și tot mai în jos. Vreau să mă pui pe umerii tăi și să-ți arunci gura între picioarele mele, făcând ușoare mișcări ale limbii și să urlu de plăcerea pe care mi-o conferi. Vreau să fii primul meu. Să simt durerea când pentru prima dată intri în mine, să văd cum se prelinge sângele meu în jos, pe picioarele mele și pe penisul tău, să gem ușor și să fim amândoi în extaz. Durerea să se transforme în plăcere, în timp ce să simt penisul tău în interiorul meu cum intră și iasă energic. Vreau să mă umpli cu urme de salivă pe piele. Vreau să-mi iei fesele în palme și să le strângi, să mă muști de lobul urechii în timp ce penisul tău intră și iese din mine. Și în final, vreau să simt cum mi se scurge nectarul tău, ușor, dintre picioare. Pe urmă să stăm în pat îmbrățișați, în timp ce eu te sărut pe gât. Iar apoi... SĂ LUĂM TOTUL DE LA CAPĂT. Vreau să mă iubești cu adevărat!"

7 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Ce inseamna "Crush""? Vorbiti si voi limba romana.Pruteanu saracul ar mai muri de doua ori daca ar auzii cum vorbiti.Suntem romani sau ce suntem.Patriotii lu peste.

| AFR81 a răspuns:

Daca as avea o iubita si mi-ar trimite mesajul asta, m-as simti jenat si dezgustat. Pe langa faptul ca scrie ce scrie acolo, nici exprimarea nu este prea buna. Poate sunt eu nu stiu cum, dar nici in intimitate nu as vrea sa-mi spuna asemenea baliverne. Daca i-ai trimite mesajul asta respectivului baiat, probabil ca in prima instanta ar crede ca ai gresit destinatarul, s-ar simti atat amuzat, cat si oripilat, iar apoi ar spune intamplarea tuturor prietenilor si cunostintelor comune, iar tu, astfel, ai deveni bataia lor de joc. Nu mai zic ca te-ar putea santaja cu asa ceva.

| lpavel a răspuns:

Wow! Oricine ai fi si oricum ai arata daca ma vrei sunt a ta! big grin
Nu cred ca exista vreun baiat care nu te-ar vrea dupa cele zise, doar daca e impotent big grin
M-am excitat numai citindu-ti mesajul... laughing

| danutzu96 a răspuns:

Sincer, as crede ca e o gluma...

| ambicio a răspuns:

Dai impresia de fată ușuratică, probabil va profita de tine și după vei rămâne cu "buza umflată". Nu e ok să gândești așa.

| SorinelF86 a răspuns:

Oricat de excitant e mesajul nu ar fi primit cu bucurie, ori l-ar considera o gluma, ori te-ar crede o femeie usuratica care trimite astfel de mesaje oricui, si nu va ajunge sa te iubeasca

| AnnonymousName a răspuns:

Dacă aș primi un astfel de mesaj, cu siguranță aș fi apelat la psiholog și aș fi încheiat orice contact cu tine.