Ce inseamna "Crush""? Vorbiti si voi limba romana.Pruteanu saracul ar mai muri de doua ori daca ar auzii cum vorbiti.Suntem romani sau ce suntem.Patriotii lu peste.
Daca as avea o iubita si mi-ar trimite mesajul asta, m-as simti jenat si dezgustat. Pe langa faptul ca scrie ce scrie acolo, nici exprimarea nu este prea buna. Poate sunt eu nu stiu cum, dar nici in intimitate nu as vrea sa-mi spuna asemenea baliverne. Daca i-ai trimite mesajul asta respectivului baiat, probabil ca in prima instanta ar crede ca ai gresit destinatarul, s-ar simti atat amuzat, cat si oripilat, iar apoi ar spune intamplarea tuturor prietenilor si cunostintelor comune, iar tu, astfel, ai deveni bataia lor de joc. Nu mai zic ca te-ar putea santaja cu asa ceva.
Wow! Oricine ai fi si oricum ai arata daca ma vrei sunt a ta!
Nu cred ca exista vreun baiat care nu te-ar vrea dupa cele zise, doar daca e impotent
M-am excitat numai citindu-ti mesajul...
Dai impresia de fată ușuratică, probabil va profita de tine și după vei rămâne cu "buza umflată". Nu e ok să gândești așa.
Oricat de excitant e mesajul nu ar fi primit cu bucurie, ori l-ar considera o gluma, ori te-ar crede o femeie usuratica care trimite astfel de mesaje oricui, si nu va ajunge sa te iubeasca
Dacă aș primi un astfel de mesaj, cu siguranță aș fi apelat la psiholog și aș fi încheiat orice contact cu tine.
AlexEjmecheru întreabă: