As accepta varianta 2. Este un avanturier, tupeist.
Un baiat serios nu se va comporta in felul asta niciodata.
SCuza ma, dar nu sunt fata dar vreau sa ti raspund,! Miii de scuze cu toate ca ai spus Strict Pentru fete! Acum Gandeste si tu logic! Dar asa logic!? Deci iti zic eu tie nici nu mai trebuia sa intrebi asta ok? Logic si psihologic! Raspunsul este Da! ok? ADica Accepta o Viitoare intalnire!
Poi daca iti place si esti disponibila logic ca accept, insa inainte mi-ar placea sa-i cer idiul sa incerc a discuta putin cu el, sa vad daca are ceva in cap
Degeaba ai texte daca nu esti stapan pe tine si te fastacesti in fata ei. fetele simt chestiile de genu asta si te asigur eu ca daca vezi una frumoasa tot uiti u replica asta si daca ai tupeu si incredere in tine o poti vraji doar cu un "buna ce faci?". ps: sunt baiat
Prietene stai linistit. Toti va priecepeti la teorie.Probabil daca m`ai luat cu vrajit esti vreun ratat care imi da lectii despre seductie dar el n`a avut in viata lui o prietena si daca a avut a cunoscut`o pe siteuri de socializare.
Sincer nu imi trebuie nici o funda sau vreun multumesc, doar ca am trecut si eu prin d-astea si mergeau textele mai ales daca le trimiteam prin mesaj dar am ajuns sa stau fata in fata cu ea si sa nu pot lega 2 vorbe. nu spun ca sunt eu mare smecher sau ca am combinat nu stiu cate fete dar mai am habar cu ce se mananca fetele.
Orice fata ai intreba asta ar face cunostinta cu tine fara probleme
daca ar exista a doua intalnire? hmmmm
depinde de atractia dintre voi doi, si de "ambalaj"
stii cum e romanul nostru, daca nu e frumos ambalajul stramba din nas chiar daca continutul e fain
bafta
Daca imi place tipul as accepta o viitoare intalnire... Daca nu imi place bafta
Depinde si de ce fel de baiat este. daca este unul "smecheras" i as da 2 palme eventual.dar daca este un baiat dragut cu capul pe umeri m as baga in discutie cu el..si as vedea daca putem fi amici sau ceva mai mult
I'asi spune: Buna! imi pare bine..mersi..daca imi place tipu de ce nu? dar daca nu imi place bye bye sau nici macar nu il bag in seama.
George0197 întreabă: