Nu stiu de ce suferi. macar ai avut relatii. Eu am 17 ani, nu am avut nicio relatie, nici macar un sarut. Temperamentul meu melancolic nu imi da atributii sociale si nu tin legatura cu colegii deci nimeni nu ma intreaba daca sunt bine. familia nu ma intelege cand sufar din iubirea ce o port pentru o fata. Deci nu esti singurul. sunt altii mai rau loviti, nu-ti face griji.
Eu pana in ziua de astazi am fost de 1 an+ indragostit de o fata care in prezent se dadea pe langa unul doar ca sa ma raneasca. nu cred ca stii cum e sa iti fie inima blocata la o singura fata care vrea sa-si bata joc de tine. De ce zic pana astazi? Pentru ca de astazi am sansa sa scap de aceste sentimente pentru ea. O fata noua a venit in clasa astazi de care am reusit sa ma indragostesc la prima vedere si nu stiu daca ma place si ea dar macar scap de sentimentele pentru cineva care vrea intentionat sa ma raneasca. daca fata aceasta mi-ar fi menita mie aceasta ar fi alta treaba. Ce vreau eu sa-ti spun e ca viata e oribila uneori si iti arunca tot felul de probleme, fizice / psihice, de aspect / de sanatate. Dar se poate schimba la un moment dat. nu stiu daca la mine a sosit in sfarsit timpul sa se modifice. chiar nu vreau sa-mi ridic sperantele. dar daca da, doamne ajuta si sa stii ca ti se poate schimba si tie.
Da mei ady, tu esti singurul vinovat
Amu serios, nu te stresa, bucura-te de ce fu, meri inainte si incearca sa inveti din greseala trecutului...
Primești ceea ce cauți.
Nu te văd atât de cuminte și responsabil pentru o relație, mai ales pentru prețuire.
Din experientă înveți, și tu ai multe de învățat.
Pai depinde si cu cinen umbli. Ce is doreste fata si ce ii oferi. Totusi daca totul a mers bine pana intr-un punct incearca sa iti dai seama ce s-a intamplat atuci si schimba asta. Sau poate tu pe parcurs te-ai schimbat sau fetele erau c... si nu isi doreau o relatie de lunga durata.
Pai nu stiu ce sa zic. Probabil nu e vina ta ca nu stai prea mult cu vreo fata. poate ele vor sa va despartiti pentru ca acele fete eu stiu. au gasit pe altu. chiar nu stiu ce sa zic. daca tu spui ca de purtat te porti frumos de inselat nu inseli. nu am idee de ce ar putea sa te lase. poate ca nu este fata potrivita pentru tine aceea si gata. parerea mea. papa
Mda, cum sa dau de o fata cat de cat mai pentru mine?) ca din cate am avut nu a parut sa fie vreuna "pentru mine".....Nu am cerut imposibilul, doar o fata draguta sa nu insele sa stie sa iubeasca atat, e oare prea mult?
Nu e prea mult dar acum depinde si de fata. ca poate ea nu te considera potrivitul sau nu stiu cum sa zic. atunci cand te vei astepta mai putin o vei gasi pe aceea care trebuie sa fie cu tine. mult succes! papa
Merci o sa astept ceva timp, astept sa ma gaseasca ea pe mine )
Cu placere. ai rabdare ca odata si odata o sa fii rasplatit pentru asteptarea ta. si iubitul meu actual a asteptat vreo 4-5 luni sa fim impreuna. dar pentru el a meritat. ai rabdare! papa
Pai man fii atent, Practic fetele se uita la cum te comporti, la cum te imbraci, la cat esti de frums si *** gen de fete rasfatate.Deci fi mai smecher dar sa nu exagerezi ca devii Banal CarpeDIem
Nu sunt ultimul fraier plin de cosuri cu pistrui si ochelari de sta toata ziua in fata pc-ului amice )
Ma nene deci eu nu te-am jignit si ti-am zis ca poate nu esti frumos, poate nu esti mai stiu eu cum ca n`a nu am de unde sa te cunosc si app eu ti-am raspuns dupa parerea mea.
Da,stai linistiti apreciez raspunsul nu ti-am raspusn cu rautate
Inseamna ca fetele pe care le abordezi nu stiu ce baiat pot sa aiba Eu apreciez foarte mult baietii care chiar stiu sa iubeasca o fata. Incearaca sa abordezi fete mai timide si mai retrase Cu acestea o sa te tina mult