Cea mai tanara partenera afost o studenta de 20 de ani, iar cea mai coapta doamna... fiind totusi un gentleman, nu-i pot da anii! Oricum, pot doar sa va spun ca o femeie care-si cunoaste interesul, si se ingrijeste corespunzator (dieta, hidratarea si ingrijirea atenta atenului!, miscare si exercitii intelectuale) poate arata rapitor si la!, si dupa! >>> 50 de ani... (daca va uitati atenti in jur, va veti convinge!)...
Depinde de cum arata ea. Sunt femei care arata foarte frumos pana la o varsta foarte inaintata. Limita de jos ar fi cred 17 ani iar cea de sus depinde de la caz la caz. Daca iubesti o fata si ii esti alaturi pana la adanci batraneti cu siguranta ca iti place sa adaugi ceva sare si piper la relatie si dupa ce treceti de varsta primei tinereti. Dar daca deodata cunosti o femeie in toata firea, trecuta in viata nu mai este la fel de atragatoare. Daca treci prin viata alaturi de fata de langa care devine femeie cu siguranta limita este foarte sus. Depinde de la caz la caz. Nici limita de jos nici cea de sus nu poate fi batuta in cuie.
E o intrebare cu raspuns relativ.
Pentru ca atunci cand aveam 13 ani, as fi facut-o cu una de 13. dar cand voi avea 70, mai am pretentii?
Pentru devill as dori sa mentionez...ca nu toate femeile prind la valiza dupa 40 de ani...eu am ajuns sa slabesc dupa 40 pentru ca am fost silita sa schimb munca de birou(disponibilizare)cu munca fizica...si.sic sic sic de atunci am amanti intre 22-28 ani! Si nu eu ii abordez!
Mersi draga eu-o-mare enigma dar de aceea am pus intrebarile acestea pentru ca am vrut sa vad cit de sinceri pot fii oamenii pe TPU.....am vrut sa vad ca si altora l-i se intimpla ce m-i se intimpla mie ...nu pun poza ca si asa nu reusesc sa fac fata cererilor....paradoxul e caci cu cine traiesc nu ma iubeste nu ma apreciaza sunt un nimic pentru el...de aceea am inceput sa gasesc alinare unde am putut...
Ce inseamna limita de jos sau limita de sus? Varsta minima sau maxima? Sunt fata dar iti raspund si eu. Relatiile sexuale cu minore iti ofera acel gram de maturitate sexuala ( asta daca estio mai mare ca ea si experienta ta e mult mai mare ca a ei ) iar relatiile sexuale cu o femeie mai mare ca tine poate insemna atata invatatura si dobandirea unei experiente vaste cat si placere maxima. Asadar ambele sunt potrivite. Acum sa vedem care este varsta minima si cea maxima data de baietii de p TPU
Si daca are 12 ani si 9 luni nu? Ma doare sufletul cand citesc. Ca ea se alege cu rani biologice sau psihologice nu are nici o importanta, doar sa va alegeti voi satisfacuti. Asteptati stimatilor cel putin pana la 16 ani!
Am 21 de ani si as face cu una de minim16 si maxim 38-40 depinde de cum se mentine femeia caci la o varsta mai inaintate cam prinde putina grutate la valiza si asta cam conteaza
Cea mai tanara a fost o tipa de 16 anisori, cea mai coapta sa zic asa avea undeva pe la 30, nu stiu exact varsta, dar arata al naibi de bine!
Daca persoana cu care fac sex arata bine. poate sa aiba si 13 respectiv 40
Alta intrebare nu tia venit in gand? Pune si tu o intrebare serioasa. Dar, in fine
Otilikaa întreabă:
Ionela_9279 întreabă: