| Butterfly0 a întrebat:

Intrebare un pic mai ciudata:de ce baietii isi boteaza penisurile?(adica le da nume)

Răspuns Câştigător
| 4l3x a răspuns:

Lipsa de ocupatie, iar atunci cand o freaca sa o strige laughing

13 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Pentru că e amuzant şi distractiv într-o conversaţie.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Buna intrebare laughing dar chiar nu stiu ce sa iti raspund.pe penisul prietenului meu il cheama gufy laughing)
Pur si simplu baietii is foarte atasati de,, instrumentu'' lor i parte din familie si e normal sa il si boteze thinking

| Rustin a răspuns:

Pentru ca simt nevoia sa aiba un animal de companie.de ce crezi tu ca il mangaie?
eu personal nu i-am dat nume si nici nu cre' ca o sa o fac
prefer sa raman la categoria oamenlior normali

| ByaKid a răspuns:

Din distractie.Eu am fost martora cand prietenii mei o faceau si ei se doar amuza pe tema asta.

| Butterfly0 explică:

Am media 10 la romanatongue si ce nu ii bine?

| slam a răspuns:

Pentru ca penisul este cel mai bun prieten al unui baiat. Au aceleasi dorinte, stau mereu impreuna si se inteleg unul pe celalalt. Mai sunt si certuri dimineata, dar inspre seara se impaca ei. Si cum orice prieten are un nume, baiatul s-a gandit sa-i dea si lui happy
Altcumva suna "Georgel" decat "penis". laughing

| H4cK3r a răspuns:

Eu am o intrebare si mai ciudata.de ce nu prea ai trecut pe la orele de limba romana?

| lastrockingangel a răspuns:

Pai, e simplulaughing. Vor sa se dea mari si sa nu le mai spuna penis sau alte sinonime si le dau apeletive asa crezand ca par si mai smecheri(dar de fapt nu sunt si fac o impresie fte proasta, in special fetelor).
Sper ca ti-am fost de ajutor

| XxHAOSxX a răspuns:

Roxy...Gura ta vrea sa faca cunostinta cu Gogu al meu laughing
I-am dat un nume special pentru tinewinking

| Roxy_9585 a răspuns:

Ca-s foarte fraieri

| Angel_2124 a răspuns:

Ca sa nu zica un cuvant vulgar/

| Cornel_3822 a răspuns:

Eeeeeeheee ii nomrla caci fiecare are trasaturile luy
pe a meu il chemaa camilian ca e stramb si parca are cocoase

| baiatu_4846 a răspuns:

Unii o fac din distractie...altii ca sa nu zica cuvinte vulgare happy dar mai mult in distractie laughing