anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare urgenta! Deci azi o sa ies cu un baiat dupa mult timp si faza e ca aseara am avut un conflict.Noi cand iesim el mereu ma pupa si asa,eu doar il imbratisez,nu l-am pupat vreodata.Mi-a zis sa ii arat si eu lui iubire si asa,dar eu nu stiu cum. Faza e ca vrea sa-l pup si eu,nu doar el pe mine, dar nu stiu cum sa il pup. Ajutati-ma, va implor!

8 răspunsuri:
| Lactarius a răspuns:

Daca nu vrei sa îl pupi nu ai de ce sa te vezi cu el, simpu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă nu-ți plac dulcegăriile de genul, mai bine ești sinceră și ii spui decât să-l lași să-și imagineze cine știe ce.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce faceti voi acum e joaca, nu iubire. Spune-i ca nu stii cum si nici nu prea vrei sa-i oferi afectiune.Nu e asa greu sa vorbesti. Daca tine la tine va intelege.

In cazul in care si tu tii la el, incepe cu un pupic pe obraz sau ia-l de mana. Exista si alte gesturi de afectiune in afara de sarut.

| adrianbaico a răspuns:

Exerseaza in oglinda

| ania a răspuns:

Dacă nu te-a cerut de nevasta și nu urmează sa va căsătoriți în viitorul apropiat e mult mai bine sa nu îl pupi deloc. Sărutul a fost inventat sa fie parte a preludiului, sa nu te oprești acolo, sa mergi pana la capăt. Dacă începi cu sărutările, ești frustrat sa nu mergi pana la capăt, e ca di cum te-ai arunca pe un topogan, e tot mai greu sa te oprești. Și dacă ajungi la sex fără căsătorie ajungi la nefericire garantata.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ania):

E foarte important să precizezi că ție personal sexul fara căsătorie te duce la nefericire și că habotnicia ta nu se aplica și celorlalți.

| JohnnyPacate a răspuns:

Cu gura