| Alexoasdhsaiodhahioda a întrebat:

Intrebare URGENTA! Tocmai am vorbit cu o colega de clasa buna RAU si a zis ca inaltimea e cam pe ultimul loc, eu nefiind un baiat foarte inalt. Credeti ca daca imi lipseste inaltimea pot completa cu altceva? Gen loialitate si din alea. Ca pentru ea as face orice.
Am uitat sa mentionez ca e impreuna cu un baiat inalt, asa ca nu ii cred spusele si asta ma intristeaza.
Astept raspuns urgent ca e langa mine si nu stiu ce sa fac!
Dau funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi de ce nu ai spus așa de la început?
Poți să te bagi pe ea chiar dacă e cu ăla înalt.
Cum ai pus întrebarea se înțelegea că tu ai 1.70 și aia are 1.80.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E clar ca nu ai inteles mesajul. Nu inaltimea conteaza, ci lungimea.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

O fata inalta niciodata nu se va incurca cu un pitic

| Alexoasdhsaiodhahioda explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Sunt mai inalt decat ea cu aproximativ 10 cm, deci nu vad care ar fi problema

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexoasdhsaiodhahioda):

Păi de ce nu ai spus așa de la început?
Poți să te bagi pe ea chiar dacă e cu ăla înalt.
Cum ai pus întrebarea se înțelegea că tu ai 1.70 și aia are 1.80.

| RAY a răspuns:

Fetele nu sunt sincere niciodată, nu te aștepta să spună adevărul, în realitate e opusul a ceea ce spun,contează înălțimea o spune realitatea,majoritatea femeilor aleg parteneri mai înalți ca ele,cu cât e mai mica cu atât suferă de nesigurante, de asta tipi mici de înălțime au slabe șanse la astea mici, îți dai seama la alea mai înălțime, majoritatea îți vor găsi jumătatea și vor face copii, iar o parte nu, partea aia care nu găsește e pe internet și îți arunca frustrările la greu, repet majoritatea adică 50 1% îți vor găsi jumătatea iar o parte nu iar o parte vor găsi mai mulți

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc!
Pentru mine si pentru majoritatea fetelor, inaltimea este prioritara, ca nu iesim nici una cu un pitic pe strada, ca sa mergem cocosate sau sa ne simtim prost.
Eu de exemplu am sotul cu 21 de cm mai inalt ca mine si ma simt minunat la bratul lui, chiar purtand tocuri foarte inalte.

Iar tu, daca esti constient ca esti micut de statura, de ce nu-ti alegi fete care sunt mai scunde ca tine?
Cel putin eviti penibilul si situatia jenanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a mințit și ea ți-a spus sub altă formă.

| Luimiranaiiplaceunicornii a răspuns:

Heii, fellow girl here. In general noi nu ne mintim cursh-urile sa stii, iar noua "the girls" nu ne prea intereseaza inaltimea sau cum arati. Trebuie sa ai un personalyti foarte dragut si sa ai grija de noi. Cum ar fi acum doi ani am avut un IMENSE CRUSH pe o fata, o cheama Latra, era caine dar din cate am inteles se identifica ca si fata. O inteleg si era asa de draguta si avea grija de mine ca de propria ei fiica. Eu zic sa i dai un BIG SHOT si sa o iei dar te rog nu i mai zice ea ca poate se simte ca altcineva, stii?

| Alexoasdhsaiodhahioda explică (pentru Luimiranaiiplaceunicornii):

Vreau sa iti zic ca ti am urmat sfatul si am inceput sa facem contact pe piele. E atat de hot!

| Luimiranaiiplaceunicornii a răspuns (pentru Alexoasdhsaiodhahioda):

Ma bucur draga, mult noroc si succes

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Luimiranaiiplaceunicornii):

Ai fumat ilegale? cum sa nu le pese femeilor cum arata barbatul? sa inteleg ca tu nu ai pretentii si te-ai cupla cu un baiat ca asta?

https://imgur.com/a/OmVXXZx

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Tipul a dat fundita ca i-a spus ce vrea sa citească, ce contează adevărul))))))))

| RAY a răspuns (pentru Luimiranaiiplaceunicornii):

Minciuni grave

| Luimiranaiiplaceunicornii a răspuns:

Da i la bile