Buna .
Deci emoticon-urile de genul " >", etc. nu inseamna neaparat ca se da la tine sau ceva. Eu folosesc astfel de emoticon-uri cu oricine, indiferent ca e fata sau baiat .
Anyway.
In legatura cu prietenul tau, pff, trebuie sa il faci sa constientizeze ca daca s-au despartit, inseamna ca exista o ruptura in relatia lor.
Daca iti este prieten adevarat, nu se va supara.
Din contra, eu cred ca se va simti mai bine, stiind ca e cu tine, decat cu un ratat, care probabil, se distreaza.
Spune-i in fata, ca o placi.
Si gata.
Daca si ei ii place de tine, si veti incepe o relatie, mergeti amandoi si vorbiti cu prietenul tau.
Baftaa!
Funda?
Banuiesc ca mai sunt alte fete. Stiu ca o iubesti insa e mai rau sa-ti super cel mai bun prieten. Te-asi sfatui sa-i spui adevarul si sa te desparti de ea insa sa nu o faci sa sufere foarte tare!
Mult succes!
Daca "tovarasul" fetei nu are nimic in potriva, vorbeste cu ea.
Gandeste`te bine daca o placi, daca te simti atras de ea.
Raspunde`i fetei la intrebare si...totul este rezolvat.
Dupa, lucrurile vor veni de la sine...
Funda `?!
Daca tot iti place de ea, spune-i ca o placi (daca CHIAR o placi). Esti norocos, pentru ca sunt multe persoane care plac pe cineva, dar persoana respectiva nu le place. Si, din moment ce tovarasul nu mai e cu ea, e libera sa se intalneasca cu cine vrea ea, corect?
Eu zic totusi sa profiti de ocazie.
Tineti dusmanii aproape dar prietenii [tovarasii] si mai aproape caci in final ei se dovedesc a fi adevaratii dusmani!
asta e un afat pe care eu -am ignorat si crede-ma ca am platit scump [gen nu mai vb cu absolut nimeni in afara de familie si iubitul meu]
dar il inteleg si pe prietenul tau deoarece si eu am suferit o depresie de acest gen
sincera mea parere e ca fata aia nu va merita p niciunul deoarece daca ea e super vesela dup ce s-a despartit de tovarassul tau atunci inseamna ca nu prea a tinut la el
cel mai bine ar fi sa-ti cauti o fata mai serioasa!