| CherryGirl67 a întrebat:

Intrebarea asta e adresata baietiilorbig grin
Deci...am o prietena care are aparat dentar si e cam stanjenita din cauza asta, ii e frica ca baietii o evita pentru acest lucru
Voi ce parere aveti?
P. S. Ati sarutat vreodata o fata cu aparat dentar? Daca nu, ati face-o?
dau funda:X
mersikiss

Răspuns Câştigător
| BadBoyCristy a răspuns:

Sunt unele fete carora le sta bine cu aparat dentar. Prietena mea a avut aparat dentar si cand m-am sarutat cu ea parca a fost o senzatie mai intensa, sarutam cu mai multa pasiune, nu stiu cum sa zic, dar nu e nimic daca porti aparat dentar.

3 răspunsuri:
| koshmarul a răspuns:

Dece sa no sarut? as sarutauo dar daca as vedea la avatarul ei un gay cum e justin bieber m-as pisa p proteza ei

| Assassin_3792 a răspuns:

Da, de cate ori.E ceva normal. Daca porti aparat dentar arati caiti pasa de imaginea ta.Nu conteaza, daca o iubesti, poti face orice.Nu nu-ti fie frica,daca vrei sa se simpta bine fa-i complimente : de fata,machiaj, par, dinti.Ai inteles, succes, e ceva normal.

| crystyyoyo a răspuns:

Frate, zi ca nu trebuie sa ii fie rusine cum arata, altora sa le fie rusine ca se uita urat la ea, in viata nu toata lumea o sa te placa, asa ca nu va mai ganditi sa va schimbati, cine va place, va place asa cum sunteti, deci,, nu mai incercati sa va schimbati!