| maria_6679 a întrebat:

Intrebarea asta e din parte prietenei mele.Este un baiat la scoala care se baga mereu in seama cu ea, glumeste si mereu e atent la ce zice ea.Eu am zis ca cred ca o place dar ea nu ma crede deoarece se cam subestimeaza. Voi ce credeti fetelor? daca un baiat se baga in seama cu tine inseamna ca te place? si intrebare pentru baieti... voi cum reactionati cand va place o fata?

7 răspunsuri:
| Johnny_3797 a răspuns:

Se poate ca o simpatizeasa sau se poate ca pur si simplu ii place compania prietenii tale cel imi bine este ca prietena ta sa vorbeasca cu acel baiat si gata happy

| JustThat a răspuns:

Nu neaparat thinking
Adica tipul poate sa o placa sau vrea ceva de la ea sau e doar dragut
Prietena ta ar trebui sa vorbeasca mai mult cu el si in cele din urme sa vorbeasca deschis cu el si sa'l intrebe happy

| Candice a răspuns:

Da, eu spun ca o place. Nu mereu in toate cazurile daca un baiat se baga in seama cu tine te place. Eu zic sa ii ia id si sa vorbeasca pe mess cu el happy

| GyeBaek a răspuns:

Pai da ar fi ceva sanse, oricum asta e cea mai buna metoda decat sa spui direct.

| Miinato a răspuns:

Lol happy
nu e neaparat sa te placa ca sa te bage`n seamaa happy.

| adelina_4148 a răspuns:

Parerea me e ca'i place de ea... daca sa baga in seama cu ea, e atent, Nu are cum so simpatizeze si doar ata! Dar sa se convinga, sa incerce sa'i faca mici avansuri big grin... as vada cum reactioneaza Si daca vrea o relatie cu el, sa numai stea cu "indoiala " asta :d sper ca ti-am fost de ajutir

| TitiDrLove a răspuns:

Eu zic ca da