Cand va iubiti cu adevarat nu are ce sa va strice relatia sau cine sa se bage.vb aia iubirea trece si prin foc...parera mea ca eu nu as lasa pe nimeni sa ma desparta de prietenul mei...
Mda. mi s-a intamplat. prietena a plecat la fac in Anglia, eu sunt la fac in Romania. si dupa 3 ani de relatie s-a dus totul de rapa. 3 ani in care a stat mai mult la mine. m-am simtit anapoda rau cam 1 saptamana, pana sa imi dau seama ca mi se scurg zilele degeaba bocind dupa ea. daca ma plang nu o sa vina inapoi si eu nici in ruptul capului nu vreau sa plec din tara sa fac facultatea in Anglia. dupa 2-3 saptamani de privit poze, filmulete, amintiri am realizat ca viata merge mai departe si fara ea. mai sunt fete pe lumea asta si nu o fi ultima de genul ei. ramane decat sa caut. amintirile noi le vor acoperi pe cele vechi. poate ca si fata noua va fi la fel de buna ca cea veche, sau, de ce nu, chiar mai buna. daca nu, ramane experienta de viata. funda?
Sincer oribil! Mi s-a intamplat sa despart doua pers,dar prin simplul fapt ca si baiatul s-a indragostit de mine.e un sentiment foarte urat si greu de depasit si pers care a intervenit iti vine sa o omori, devii un om nervos, te tot intrebi "dc m'a lasat pentru aia/ala?"...si daca stam bine si ne gandim o iubire adevarata nu are indoieli de genu, chiar daca apare cineva in relatie merge mai departe! Acum depinde cat tine pers la tine!
Pai atata timp cat eu si partenerul ne iubim luptam unu pentru altul, si daca near desarti cineva anume nu stiu cred ca as incerca sa vad daca pot face ceva daca nu as lasao balta...
Depinde de problema. sincer? daca o iubesti. nu ar trebui sa renunti la ea pentru nimic! eu am renuntat la multe ca sa pot fi langa persoana iubita. si iti spun sincer. niciunde nu te vei simti mai bine si mai in siguranta decat langa acea persoana speciala. dar se pot ivii si situatii delicate.nu`ti stiu povestea ca sa ma pot exprima usor. intr-adevar. este foarte dificil si imi pare rau pentru ca esti pus intr-o asemenea situatie. sper sa-ti gasesti fericirea indiferent de situatie. bafta!