Ohh :X ce intrebare tare . Pai eu, as putea spune ca am iubitul perfect :X :X :X. Se imbraca cu blugi stramti ( nu imi pasa deloc de zvonurile rautacioase ca cica` astia care poarta skiny jeans inseamna ca is gay.NU E ADEVARAT :-J ) tricouri, uneori largi, uneori stramte si e lege sa nu aiba nici un model pe ele ( asa zice el :X :]] ) Tenisi, adidasi, Converse . Are mare grija cum arata. Aaa' si are creasta uneori, si uneori parul` lui Justin Bleagar . Se poarte super :X:X Uneori chiar se intrece pe el ca sa ma impresioneze . Ma tine de mana, ne sarutam mai mereu, ma ia in spate, ne fugarim, si avem mult fun impreuna :X, mergem in cluburi impreuna, si chestii Stie cum sa se compoarte cu mine si stie sa ma faca sa zambesc cand sunt suparata. :X :X Nu prea imi plac baietii romantici, asa ca el nu e genu` ala. el e mai golan. :X golanashu` meu :X. Odata s`a imbatat cu baietii la un party, si, in loc sa se duca acasa la el, a venit la mine . Noroc ca nu erau ai mei acasa ))). Nu ca nu ar sti despre relatia noastra dar cu siguranta` n.ar fi fost de acord sa doarma cu mine. Atunci a fost foartee tare :X :X a fost noaptea noastra. funda?.
Sa se imbrace ca baieti (nu imi plac tricourile roz blugi stamti ) sa fie amuzant si sa nu fie romantic
Sa aiba cat de putin din toate cel mai bine...deci sa arate binisor daca nu bine sa nu iti fie rusine cu el cand mergi pe strada,sa fie romantic dar in acelasi timp si puntin mai rau asa sa te simti protejata, sa se imbrace bine:d, sa fie destept sa nu-ti fie rusine cand deschide gura.
Mie mi-ar placea sa fie genu` Bad Boy.Si,mi-ar placea ca parul sa il aibe in stil emo.Si la intalnire nu vreau sa`mi aduca cadouri sau din`astea. Vreau sa fie natural, si romantic numai cand e cazu`
Romantic dar si putin bad boy in acelasi timp. sensibil si puternic in acelasi timp, putin ironic, poate si putin arogant (mai rar sa iti placa asa ceva). daca se poate cu pleata si mai bine... aa si nu imi plac lachiosii, pupincuristii si astia cu de-al de "puiutul meu, pisicuta mea :X:X:X, iubirea mea, dragostea mea, viata mea"
Buna,
Cum sa se imbrace.hmmm am o boala cu tipii in costum. In fine, sa fie romantic, sa stie sa se poarte, sa fie amuzant, inteligent si cu un simt al umorului dezvoltat. Sa NU fie golan sau "bad boy", putin narcisist[urasc persoanele care isi plang de mila], sa fie putin mai nebun, sa aiba idei iesite din comun, nu sa fie ca restul. A si sa aiba un zambest frumos
Un tricou sau o camasa si o pereche de blugi sunt OK, sa nu fie nesimtiti adica sa se dea mare, sa se i-a de alti fara motiv, si mai ales cel mai imp. sa nu fie cocalar urasc romantismul nu stiu de ce dar pur si simplu il urasc (poate si de ce sunt mai baietoasa )
Sa fie inteligent si matur in primul rand. Acum mai rar gasesti asa ceva, din pacate . Aspectul fizic nu conteaza prea mult, dar sa nu fie nici vreo sperietoare Sa stie cum sa se poarte, sa fie romantic.
Mai pe scurt sa NU fie cocalar!
Ce ar trebui sa poarte? Hmmm?
Stiu: un zambet in rest nu conteaza.
Cum ar trebui sa fie?
...simpatic, romantic, dar si rau, dar cel mai important ar trebui sa ma iubeasca doar pe mine.
Cum sa-mi vorbeasca?
Cred ca... Nu conteaza atata timp cat e sincer.
Iar restul sunt detalii nesemnificativa.
Lichan1 întreabă: