| mihai_7264 a întrebat:

Intrebarea asta este in special pentru fete, dar pot raspunde si baietii,. Deci, ies vineri cu omfata in oras, si ma gandem, oare o ciocolata, un trandafir, si o bratara, ar fi un cadou bun?

Răspuns Câştigător
| Rzvn98 a răspuns:

O bratara ar fi un gest frumos si plin de semnificatii, mai ales daca o sa i-o pui tu la mana. happy Si nu trebuie sa fie dintr-un metal pretios sau extrem de scumpa, dar nici sa nu te zgarcesti.Gestul conteaza.winking

13 răspunsuri:
| gingasull a răspuns:

Da, este cadoul perfect... pe fete le incanta cel mai mult cadourile,, fine ", care usureaza considerabil buzunarul partenerului! Nu uita sa o intrebi ce vrea sa serveasca, poate ii este si foame!
P.s. Ahh era sa uit ce era mai important, pentru succes garantat, NU uita sa iti iei si o masina moderna; daca nu ai permis, roaga un sofer ( platit) sa va,, conduca " prin oras.

| DeeaMarry a răspuns:

Mie una mi-ar ridica ceva semne de intrebare un asemenea cadou, primit la prima intalnire. E... prea mult!
As fi insa placut impresionata de un trandafir. happy

| neutrino a răspuns:

Daca trandafirul este natural, ciocolata in garantie iar bratara din aur, atunci cadoul poate fi considerat bun.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exagerezi pentru prima intalnire? Ideea e sa va cunoasteti pana la urma. Rezuma-te doar la trandafir daca e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prea mult. Desigur, n-am experienta in chestiile astea, dar regimul democratic al tarii noastre, zic eu, ca imi permite sa-mi dau cu parerea.

| Iσαηα a răspuns:

Poți să îi iei un trandafir alb (simbolizeaza sinceritatea) sau un buchet dragut de flori, daca știi ce flori îi plac ii poți lua. Nu exagera cu alte cadouri, o să pară că vrei să o cumprei, nu să o cunoști. Sper să va distrați și să nu te dezamagească cu nimic, succes!

| anamary a răspuns:

Deci,dupa parerea mea, daca mie mi-ai da o ciocolata

| anonimaaa01 a răspuns:

Eu zic ca un trandafir rosu e de ajuns big grin
Succes! :*

| OchiDeVultur a răspuns:

Nu mai iesi cu un/o omfata in oras, nu se stie ce poate avea acolo jos.

| ellamaria17 a răspuns:

Rezumă-te la un tranfadir sau la un buchet de flori, mai ales daca e prima întâlnire, îi va plăcea. Acum depinde și de fată, dar totuși nu exagera căci apoi te va crede disperat după atenție laughing

| NightLight a răspuns:

Tipule...darurile astea nu o s-o impresioneze, fetele vor un singur lucru...bani.Deci daca ai bani e a ta, da-i bani si ai cate vrei.

| andrapupici a răspuns:

Cel mai bun ar fi trandafirul sau un buchet de flori