| TeckTonik997 a întrebat:

Intrebarea asta m-a oripilat complet: http://www.tpu.ro/......20-de-ani/ voi ce parere aveti? De ce fetele care nu au avut norocul sa intalneasca persoana potrvita sunt judecate in asa fel, "ciudate", "speriate" etc. Nu pot sa inteleg de ce e rau sa astepti persoana potrvitia si sa te alegi de la aceasta macar cu o amintire frumoasa decat sa o faci la betie cu cine stie ce retardat in vreo masina, baie sau in boscheti.

16 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Dar despre fetele care au intalnit baiatul potrivit, dar la timpul nepotrivit, ce spui?

Cei care gandesc asa sunt cei lipsiti de o educatie sanatoasa. Ei sunt ori baietii mereu in cautare de aventuri, ori fetele frustrate ce si-au inceput viata sexuala la momentul nepotrivit.

| Alcyon a răspuns:

Pe mine m-a oripilat mai tare topicul deschis de o pustoaica la vreo 17 ani, care spunea ca vrea neaparat sa se dezvirgineze, ca sa fie "in rand cu lumea" si sa nu rada prietenii de ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asta-i moda-n ziua de azi. Cum sa termini liceul fara sa fi facut sex? Da' ce, mai esti pe vremea lu' bunica?
Cam asta e gandirea tinerilor din ziua de azi. Mi-e sila ca sunt coleg de generatie cu astfel de oameni.
Din fericire mai exista atat fete cat si baieti care raman cu capul pe umeri si nu fac din pierderea virginitatii un scop. Pacat ca-s prea rare persoanele astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am citit toate raspunsurile si nu am vazut pe nimeni sa vorbeasca de rau o fata care si-a pastrat virginitatea pana la 20 de ani, de exemplu.

Daca exista si persoane care le numesc ciudate sau speriate, inseamna ca le lipseste educatia sau sunt infantile. Desigur, mai exista si persoane care jignesc astfel de fete din gelozie.

| DarkAndDreary a răspuns:

Societatea...
Nu e nimic rau sa fii virgin/a la 18-20 de ani. Nu e nimic rau sa astepti persoana potrivita.

| StefanChriss a răspuns:

Ideea e ca e recomandata inceperea vietii sexuale la fete pana in varsta de 24, in caz contrat pot avea loc probleme psihologice si psihosociale, cat si tulburari de metabolism. big grin

| RedDeath a răspuns:

Sunt ''ciudate'' sau mai stiu eu cum, pentru ca sunt proate. Cum sa astepti? Nu iti cade din cer! Trebuie sa cauti, ca ai creier, ai picioare sa te misti si sa gandesti! Si apoi celelalte parti care nu sunt relevante in ideea pe care o subliniez.
Deci, de aceea sunt ciudate, pentru ca nu stiu nici atata - sa isi caute perechea. Tot asteapta pe Fat-Frumos sa le bata la usa, sau ce Dumnezeu?!
= ))

| TeckTonik997 explică (pentru RedDeath):

Pacat ca nu ai inteles nimic din intrebare.

| RedDeath a răspuns (pentru TeckTonik997):

Citez : "De ce fetele care nu au avut norocul sa intalneasca persoana potrvita sunt judecate in asa fel, "ciudate", "speriate" etc." - Ti-am raspuns la acea intrebare, fie ea si retorica, avand in vedere ca nu ai pus semnul intrebarii.

| Lavii007 a răspuns:

Zici ca viata se termina la 20 de ani si nu cumva sa moara virgine. Idei total gresite straight face

| NoName2 a răspuns:

Si eu m-am uimit cand am vazut intrebarea, iar atunci cand am vazut unele raspunsuri am crezut ca traiesc eu intr-o lume imaginata de mine, iar cei din jur nu sunt cum credeam eu. Eu nici la varsta aia nu cred ca as fi pregtita, doar daca mi-as gasi persoana potrivita

| Adiii23 a răspuns:

Nu stiu ce fete se mai gandesc acum la o persoana potrivita. E corect ce ai zis tu, asa ar trebui sa fie dar din pacate vezi multe fete la 14-15 ani care nu mai sunt virgine si la 16-17 ani care sunt gravide.

| BlackOpal a răspuns:

Pai, se pare ca sexul a devenit o moda mai nou. Sunt promovate in mass media modele cu jumătate de neuron, care o sug ca pe o acadea... Normal ca adolescentele le găsesc drept modele.
Iubirea, sexul au devenit comerciale, iar prin sex, ele chipurile isi arata iubirea fata de handralau, pentru ca asa le invata mass media si citatele de pe Facebook.

| TeckTonik997 explică (pentru BlackOpal):

Da ok sunt de acord sa iti arati iubirea SI prin asta dar daca fata chiar nu a intalnit pe cineva pana in acel moment? In intrebarea data in link cineva pune problema si asa. chiar daca nu a avut relatii serioase tot o fraiera e...

| BlackOpal a răspuns (pentru TeckTonik997):

Deja asta e prostie... si prostia se plateste. Tine si de educatie, parerea mea. Daca parintii nu te educa, iti trebuie maturitate si inteligenta sa te autoeduci. Dar, cum ele sunt si slabe de inger, si cam prostute, evident ca Fat Frumosul care le seduce intr-o seara devine "marea dragoste a vietii". Doamne, cat de naive sunt copilele astea!

| Yumenohana a răspuns:

Eu am asteptat persoana potrivita. Aveam 18 jumate cand s-a intamplat big grin Si chiar daca nu aparea pana la 20 de ani tot nu as fi fost asa obsedata de asta incat sa o fi facut cu primul care imi iesea in cale big grin
Fetele din ziua de azi yawn