Copilariile, dau culoare vietii
Parerea mea este ca esti prea obsedata dupa un anumit baiat. de astfel team si sters din lista mea de prieteni
De ce tot repeti intrebarea? Nu stii ca nu este permis de regulament?
De corectat se corecteaza pe site, doar greselile gramaticale dar nu si prostia, intrebarile puerile.
Fii atenta la vocabular, ca iti faci o proasta reputatie!
Am inteles ca ti-e rusine sa povestesti, ca ai o imaginatie bogata si ca romana te bate rau de tot, cam atat din ce a fost important. Pe plan sentimental, fetei ii e prea frica sa-si recunoasca sentimentele, iar baiatul nu sufera minciunile.
Ba,baiatule pe acest site corecteaza ei, si corecteaza prost.Asa ca taci! Nu ma impresionezi cu nimic.
Chiar daca tac, tot copil batut de limba romana ramai.
Dupa rarerea mea el a fost "zdrobit "de catre raspunsul fetei, el vroia alt raspuns...el o place, insa daca a vazut ca fata l-a "respins", chiar daca ea nu a vrut, a lasat-o in pace.
A inteles ca fata tine la el si probabil si el tine la ea si a fost distrus cand a fost mintit in fata
Probabil s-ar fi așteptat ca fata să-i spună că ține la el, și-ar fi dorit asta. Plus că nu i-a plăcut să fie mințit în față, și dacă a crezut minciuna, s-a supărat pentru că el chiar ține la ea.