| TrolLOOL a întrebat:

Intrebarea e simpla,dar sper sa fie inteleasa corect
CREDETI CA EXISTA INTR-ADEVAR SUFLET-PERECHE,acea persoana pe care s-o iubesti cu toata fiinta ta,in care sa te regasesti?
-pun intrebarea deoarece,trebuie sa recunostem, dragostea adevarata s-a pierdut prin scenarile de la Hollywood

Răspuns Câştigător
| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Eu nu cred, deoarece lumea se schimba. Chiar daca la un moment cineva ar semana foarte mult cu tine, in timp probabil s-ar schimba, iar tu de asemenea.Din cauza oamenilor de care e inconjurat, de exemplu. Dragostea e abstracta... poate o sa te indragostesti de cineva la care chiar nu te-ai fi asteptat... Se spune ca, undeva, fiecare are acea jumatate. Dar daca ar fi asa, cine a intalnit atat de multi oameni incat sa-l gaseasca tocmai pe EL, cine a calatorit atat?hee hee

11 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da, si daca ea traieste la antipod, ce folos ca exista?! Putin mai mult realism ar fi mult mai folositor! Cat despree Hallywood si altele nu-ti bate tu capul inutil! Fii tu ok in primul rand, si apoi o sa ai si sanse la cineva corespunzator tie!

| TrolLOOL explică (pentru PsihoSex):

Te-ai implicat mult prea afectiv in raspunsul tau, deci nu cred ca ai inteles asa cum ar trebui intrebarea. decat generalizam, nu m-am inclus in ea.
si sa-ti raspund la intrebarea:"Da, si daca ea traieste la antipod, ce folos ca exista?! " cu o alta intrebare: ce "folos" sa te afirmi cu idei evolutioniste pe un site cu intrebari aiurite ale oamenilor? ia vezi, ii poti face fata?

| Bacemi a răspuns:

S-a mai pus cel putin o intrebare de acest gen. Nu strica sa cauti in arhiva.
Sufletul pereche este o alegere. Aleg sa te iubesc pentru ca avem multe in comun, pentru ca ma faci sa ma simt iubit si ma face fericit sa te fac pe tine fericita, sa te iubesc. Aleg sa fii mama/tatal copiilor mei, sa ne sustinem in momentele grele si sa ne ajutam sa devenim persoane mai bune si experti in domeniul care ne pasioneaza.
Asta in ce priveste sufletul pereche ca si partener. Exista atatia oameni care ne pot iubi. Exista atatia oameni pe care ii putem iubi. Totul tine de o alegere. Alegem si prin alegere ma refer la actiunile care sa sustina faptul ca am luat o decizie.

| DNSK a răspuns:

Eu cred ca exista. Sunt prietena tipului care are contul si ce simt pentru el e deosebit. Aproape 4 ani am asteptat sa fiu cu el. Timp in care am mai avut relatii, dar nimic nu compensa lipsa lui. Si cand gasesti persoana aia care simti ca te completeaza pana la ultima celula, iti dai seama ca a meritat toata asteptarea. Pentru fiecare exista cineva pus deoparte

| Nastia a răspuns:

Da,exista.trebuie doar sa cautam bine.

| dariaelena a răspuns:

Eu cred ca mai exista si asta simti doar atunci cand cunosti persoana potrivita.

| neutrino a răspuns:

Da.

| TrolLOOL explică (pentru neutrino):

Apreciez raspunsul, insa l-ai putea motiva?

| împartezâmbete a răspuns:

Nu, nu exista asta e pur imaginatia noastra este impregnat in mintea noastra inca de mici! din fericire fiecare are ADN lui si totusi asta e asa greu de crezut la cati suntem dar totusi WoW

| CristinaTaranu a răspuns:

Eu personal nu cred.Nu cred in iubirea asta "uriasa" de care scrii mai sus.
Poate doar iubirea care ne-o poarta Dumnezeu e sufiecient de mare(foarte mare), dar intre om-om, nu.
Nu cred ca asa ceva a existat/exista sau va exista.
Sa recunoastem...nici iubirea de mama, care sa stie ca e cea mai puternica...nu e intr-atat cat sa zici ca e iubire in care sa iubesti cu toata fiinta ta.
Nu ma contraziceti ca atata timp cat exista "razboaie" intre oameni care impart acelasi sange, intre ceilalti nu mai e asa spectaculos.
Viata e o jungla, nu te sacrifici pe tine pentru nimeni, "scapa care poate".
Ajungi sa vezi atat de multe in lumea asta incat numai iubire nu mai vezi...ci doar dorinta de a supravietui.
Si multe alte comparatii imi vin in minte...dar ideea in sine asta e.

| JustEo a răspuns:

Daa...love struck