anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea mea are legatura cu gandirea multor baieti din ziua de azi.Am doar 4 luni de liceu si deja il urasc.Nu credeam ca o sa fie asa...Desi nu am avut prieteni si nici acum nu prea am intalnit 2 baieti care au vrut doar sex.Pe unul l-am ajutat si cu bani. Bineinteles ca I-am refuzat dar colegele mele au iubiti din clasa 12. Ele trebuie sa o faca cu ei? Te-am vazut de 2 ori si gata..La asta se rezuma viata sau e din cauza mea? Adica poate nu sunt destul de frumoasa sa le fiu iubita? Au mai fost 2 care au vrut o relatie sanatoasa cu mine dar I-am respins.Singurul baiat care ma atragea a vrut doar sex si bani.A reusit sa ia o suma de 4 sute de la mine si apoi fiindca nu I-a mai iesit m-a numit nesimtita si cand ma vede nici 'buna' nu imi zice.Ma ignora total ceea ce la inceput ma durea acum m-am obisnuit. Celalalt vb cu el pe facebook parea o persoana ok pana mi-a sugerat sa facem un film sa imi deschida 'viitorul'. Bine ca apoi a re nuntat la aceasta idee eu chiar credeam ca e posibil sa ma placa avand in vedere ca asa zicea un prieten de al lui.Dar cand vrei sa o faci cu cineva nu inseamna neaparat asta. Poate firea mea slaba pe care o observa multa lume ii face sa creada ca gata. asta e vreo idioata si poti face ce vrei din ea /Dar ei nu ma pot percepe si ca pe o fata cu care pot iesi vb poate chiar sa aiba o prietenie /relatie ( mai simpla) ca la 16 ani? Sau sunt nedemna de asa ceva? Vreau sa cred ca nu a fost vina mea. ca nu sunt de ajuns de buna. de asta indepartez lumea sau cei care se apropie vor sa profite?

15 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si baietii au aceleasi probleme. La o varsta mai matura vei vedea altfel lucrurile si ve-ti cauta sa va armonizati unul cu altul. Acuma sunteti inca in perioada orgoliilor.

| shadow72 a răspuns:

Din ce oras esti?laughing)
stiu ca nu are legatura dar sunt curios...nu d alta dar astia par genul de baieti de la mine din zona

| anonim_4396 explică (pentru shadow72):

Bucuresti

| RAY a răspuns:

Intrebarea e foarte buna, in primul rand baieti sunt mai imaturi ca fetele,scopul lor este sexul,bautura,tigari etc sunt si fete care sau adaptat la asta,cu cat te lasi mai greu cu atat esti o prada mai mare si un motiv de lauda pentru cel care va face sex cu tine, incerca sa gasesti sa vb cu un baiat mai in varsta ca tine, logic ca bieti de varsta ta vor sex ce altceva sa isi doreasca?
sexul e o nevoie umana sa nu uiti de asta,asta nu inseamna sa faci sex cu oricine, ceea ce cauti tu e greu de gasit dar nu imposibil, ai grija la falsi din jurul tau, eu pun pariu ca orice baiat sta cu o fata pentru sex dar nu recunosc asta, dar daca leai spuna ca nu poti face sex care ar sta cu tine? sexul e o noramlitate intro relatie

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Faptul ca generalizezi si chiar esti gata sa pui pariu ca baietii stau cu fetele doar pentru sex esti complet in necunostita de cauza si prost informat/a. Cunosc tovarasi/amici si chiar eu am avut o relatia de un 1 si 3 luni in care nu am avut contact sexual cu iubita pentru ca am respectat-o foarte mult. Si culmea, nu sunt singurul. dar persoane ca tine care sunt gata sa parieze ma amuza foarte mult.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E am exagerat si eu, majoritatea celor intre 15-20 de ani, desi cu tine nu pot face pariuri bine ca stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti o fraiera care nu sti ce inseamna dragoste si accepti doar nesimtirile unora. Isi bat aia joc de tine. Dupa ce ca iau bani de la tine vor sa te mai si foloseasca ca pe un obiect sexual. Asta nu e dragoste, nici tu nu stii ce e aia dragoste si de aceia e si vina ta aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca unu iti cere bani sau tu ii dai bani si inca stai cu el, pai atunci de ce iti mai place sa faci pe victima? esti la fel de "falsa" ca restul desteptelor care stau cu toate modele si cand aia le dau papucii fac pe victimele. cauta pe cineva matur si ai sa vezi ca nu o sa mai ramai cu buza umflata.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu am stat cu el. am vb la telefon ne am intalnit si I-am dat bani.ASTA A FOST SINGURA chestier pe care am avut-o cu el. Nici macar 'buna' nu da dar sa dea banii inapoi? Pana la urma era o datorie. Pe cineva matur... dc aia vor altceva? Din contra e mai rau.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Oricine vrea sex. avand 16 ani si tie iti joaca hormonii, dar fata de altii poate inca nu asa de "tare" si restul. dar sa stii si tu ca o minte mai matura fata de un dobitoc, te asteapta pana esti pregatita sa faceti acel pas impreuna. sper ca intelegi, pari mai matura decat restul dobitoacelor de varsta ta( chiar si mai mari) care se arunca cu capul inainte si dupa iau pozitia victimelor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a fost vina ta, baietii pe care i-ai intalnit sunt niste porci! Ai sa ma imprumuti cu niste bani?

| 1DeadMemories a răspuns:

Eu nu inteleg de ce se pune atata pret pe relatiile din scoala.Mie una nu mi-a placut sa ma combin cu colegi, i-am respins.De ce sa te legi la cap cu o prietenie la 15 ani cand sunt alte lucruri importante pe care le poti face.Nu spune nimeni ca n-ai nevoie de distractie. Pentru asta exista amici/prieteni, nu iubiti.

BAFTA!

| DarthRevan a răspuns:

Asa e, e greu sa gaseti fete de treaba sau baietii, dar exista putini cei drept. Orcum depinde de fiecare, cand se maturizeaza ce familie si mediu are.

| Lola05 a răspuns:

Of Doamne happy Oare de ce te stresezi tu de la asta, draga mea?
Viața de liceu poate fi un pic ciudată la început. Hai să-ți spun, am fost și eu cândva ca tine. Nu prea aveam iubiți sau relații ca alte fete pentru că nu eram printre "bunăciunile" liceului (slabă de mă lua vântu', 42 de kile la 1.68, femeia șnur fără sâni și fără c*r laughing ) și nici nu eram de acord să fac "compromisuri" și să mă "combin" cu unii care nu aveau niciun pic de respect într-o relație (cum făceau altele doar de dragul de a se lăuda că au prieten).
Am avut vreo 2-3 prieteni în liceu, dar totul s-a consumat repede, în maxim 2 luni. Nu mă regăseam în asta și nu prea aveam ce vorbi cu ei. Din "oferta de băieți" nici nu prea aveam ce să aleg, că între pămpălăi și măgari nu pot spune că e mare diferență. Mă consideram la un moment dat urâtă, ghinionistă etc.
Până când mi-am dat seama că de fapt problema e atitudinea mea. Și eu, la fel ca tine, suspinam după cretini și ignoram băieții cuminți pentru că nu mă atrăgeau.
Nu e nimic anormal să pățești ce pățești acum. La vârsta liceului, fetele sunt destul de mature iar băieții sunt mânați de hormoni. Nu prea ai ce discuta cu ei și rar găsești unul potrivit pentru o relație bazată pe sentimente și respect.
Sfatul meu? Trăiește-ți viața de liceu! Sunt niște ani minunați pe care riști să-i pierzi din cauza unor nemernici. Profită, ieși în oraș cu fetele să vă distrați, implică-te în proiecte pe gustul tău, fă voluntariat etc. Învață să te apreciezi, să te îmbraci și aranjezi astfel încât să îți pui în valoare calitățile, să îți iubești corpul. Să te iubești pe tine mai presus de toți. Nu te mai gândi la băieți și dă-le cu flit de la primul semn că ar fi măgari. Tu ești mult mai importantă decât ei și trebuie să înveți când să spui NU. Ăla care ți-a cerut bani și după aia te-a mai făcut și nesimțită merita cel mult o flegmă între ochi, în niciun caz suferința ta pentru atitudinea lui. Scuză-mi exprimarea dar nu pot să cred că o fată drăguță suferă pentru un bou happy
Mai lasă specimenele să se maturizeze și ai să vezi că în vreo 3-4 ani îți vei fi schimbat și tu gândirea iar ei vor ajunge să fie mai maturi și să caute relații stabile, nu umblat din floare în floare. Eu abia la 19 ani am avut prima relație stabilă care a durat cam 2 ani (altele de pe la 13-14 săreau dintr-un pat în altul). Și nu regret asta deloc happy Mă bucur că mi-am trăit copilăria și anii de liceu frumos și nu am ajuns să fac greșeli pe care să le regret din cauza unor proști.
Ai să-mi dai dreptate în câțiva ani. Până atunci, fii veselă și distrează-te! Cu cât ești mai nepăsătoare și mai sigură pe tine, cu atât ești mai atractivă în ochii tuturor! Și NICIODATĂ nu te mai gândi că ar fi vina ta pentru ce pățești acum, pentru că nu e așa!

| iahimnabro a răspuns:

Fi buna cu cine merita si cauta pasiunea ta si va veni si prietenul