| Andrusa a întrebat:

Intrebarea mea este,
Eu si prietena mea am inceput sa facem dragoste cu aproximativ 3 luni in urma,
eu acum a observat ca in aceastea luni zilele de ciclu (la fete )intirzie cu 2 zile -3 ) ce poate sa fie asta si anume carei cauza, doresc sa stiu,?
mai explicit este ca in fiecare luna are cite 5-6-7 zile de ciclu ca la orce fata,
si de cind am inceput relatia sexuala, ciclul acesta din fiecare luna intirzie cu (2-3 zile)
ce poate sa fie cauza?
pa astept raspuns

Răspuns Câştigător
| madagascar a răspuns:

Nu e nimic anormal, pur si simplu acest lucru este influentat de starea ei psihica, de stres, de efortul pe care il depune.etc. sunt o gramada de factori care influenteza menstruatia unei femei. dar stai linistit ca nu e gravida, asta daca ati avut grija. femeile nu au un ciclu menstrual egal ca zile, poate sa aiba de la 25 la 30 zile sau mai mult depinde, nu poti fi in fiecare luna la fel, da intreab-o direct pe ea ca ea se cunoaste cel mai bine.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca intarzie in fiecare luna, poate durata ciclului ei menstrual este mai lunga de 28 zile (e normal pana la 35). Conteaza sa fie ritmic, adica intervalele dintre doua sangerari succesive sa fie constante. Totusi, pentru linistea voastra, sa mearga din nou la ginecologul care a consultat-o dupa inceperea vietii sexuale si sa discute cu el aceasta problema.

soothe
| soothe a răspuns:

Re-echilibrare hormonala.
Iti dai probabail seama ca acum este un alt regim de hormoni datorita actului sexual care face ca sa se elibereze in sange mai multi hormoni decat cand prietena ta era domnisoara sau abstinenta. Daca faceti sex neprotejat, aportul tau de hormoni influenteaza si el putin. In plus, starea de echilibru emotional are un impact major asupra ciclului menstrual.

| Andrusa explică:

Noi facem sex protejat, pentru ca asa si trebu la virsta asta...
numai ca nu stiu cum sa-i explic ca nu dauneaza(influenteaza) tare sau mai putin sexul pentru ea... putin se teme de aceea ca zilele intirzie putin...