| MadRadiologist a întrebat:

Intrebarea mea este oare de ce unora femei le place sa se joace cu sentimentele barbatilor? sa va si povestesc la facultate am intalnit o tipa cu care am vorbit, am iesit ne-am distrat foarte bine impreuna ne-am simtit bine impreuna de fiecare data imi spunea ca i-am lipsit ca ar vrea sa stam cat mai mult impreuna dar la un moment dat ceva s-a schimbat a lasat-o mai moale cu mesajele nu imi raspundea practic nu prea mai vorbea cu mine iar eu atasandu-ma de ea i-am spus ca am inceput sa am unele sentimente fata de ea totul a fost ok a zis sa mai asteptam sa nu ne grabim a 2a zi a inceput sa ma i-a cu dulcegarii si chesti de genu pana seara cand din nou nu mi-a raspuns la mesaje la tel la nimic..mai are vreun rost sa sper la ceva? adica eu chiar am inceput sa ma atasez destul de mult de ea...si imi e destul de greu avand in vedere ca ma gandesc mereu la ea ce ziceti? ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu vreau sa ma refer la situatia ta particulara pentru ca as gresi cel putin 50%. E greu sa-ti dai cu parerea fara sa observi efectiv persoanele.

Dar vreau sa te asigur ca fara indoiala multor femei le place sa se joace cu sentimentele barbatilor. De ce? Din dorinta de a le arata ca-s superioare si ca ii pot juca pe degete si ca ei devin niste fraieri in fata farmecelor feminine. Asta fiind un substrat psihologic. Dar desigur motivele de suprafata pot fi multe: din nesimtire, din lipsa de ocupatie, din proasta educatie, din ura.

14 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Asta este viata! Femeile unde gasesc punctul slab, profita, mai ales de cei naivi!

| EnvyU a răspuns:

Stai sa inteleg, ziua te "iubeste" adica dulcegarii sms bla bla, iar seara (dupa ce ora?) incepe sa fie ca o straina? nu raspunde deloc. Poate ca are parinti foarte stricti sau un iubit? De ce nu ai intrebat-o simplu "de ce nu imi raspunzi la mesaje seara? te duci pe luna si nu ai receptie?" daca iti baga minciuni gen invata sau e obosita sau nu a auzit telefonul, atunci ingrijoreaza-te. Si un sfat prietenesc, las-o mai moale cu telefoanele si mesajele si nu mai fi disperat ca fetelor nu le plac disperatii. Daca esti putin indiferent si nu o sufoci cu mesajele atunci o sa te contacteze ea, asta daca ii place de tine.

| wolder a răspuns:

Nu s-a jucat cu sentimentele tale, pun pariu ca si-a gasit pe altcineva si n-a mai fost interesata happy

| RAY a răspuns:

Atunci te placea acuma poate place pe altu cine stie, in ziua de azi nu poti crede in nimeni toata lumea e curva si perversa cu 2 fete

| neutrino a răspuns:

Daca iti spun tot asa cum am raspuns unui student ca si tine, ca, candva, studentii erau oameni isteti, imi taie din nou raspunsul, marea redactie TPU. Asa ca nu mai spun la fel, dar crede-ma ca modul tau de a gandi si de a scrie nu depaseste nivelul mediu al unui elev de la un liceu de cartier, unde nimeni nu ia bac-ul. Se pare ca fata stie foarte bine ce inseamna viata de student, iar tu mai ai destul de mult pana vei intelege aceasta mare enigma, care nu are totusi legatura, din pacate pentru tine, nici cu dragostea, nici cu sexul.

| MadRadiologist explică (pentru neutrino):

Asa este probabil tu ai fost rasarit vreodata dar acum nu te mai ajuta prea mult capul avand in vedere ca incepi sa arunci critici in stanga si in dreapta lasa asta pe seama oamenilor calificati in unitati de specialitate iar daca pentru tine viata de studentie inseamna sa schimbi femeile ca pe ciorapi e clara treaba si totusi din cauza oamenilor si mai ales a femeilor cu o gandire atat de elaborata ca a ta nu mai e nevoie sa ne miram de ce sunt atatea curve la noi in tara

| neutrino a răspuns (pentru MadRadiologist):

Mai bine culca-te, deja esti penibil. Citeste maine ce si cum ai scris si poate vei intelege mai mult. Noapte buna!

| Loreddana a răspuns (pentru neutrino):

Imi aduc aminte cand intram anul trecut pe TPU si iti vedeam raspunsurile. Tot la fel de cinic ai ramas, ca atunci... laughing

| unknøwn a răspuns:

Pentru că aşa e normal.
Tu vrei să vorbească non-stop cu tine? ZI mersi dacă îţi dă un mesaj pe zi. Nu sunteţi căsătoriţi.

| Aamerican a răspuns:

Eu cred ca ea se simte straina in preajma ta si ii este frica sa vorbeasca sa nu greseasca si-a pierdut increderea, intreab-o daca se simte bine si mai departe e usor

| fatamicutzasirautza a răspuns (pentru Aamerican):

Nu cunosti fetele deloc. Daca o intreaba asta se va simti naspa.

| Aamerican a răspuns (pentru fatamicutzasirautza):

Nu cred eu am 28 de ani am divortat odata si am o viitoare sotie deci imi merge bine cu femeile laughing)

| Loreddana a răspuns (pentru Aamerican):

Da bineinteles o duci bine esti crai mare la femei. Sunt "atasate" gagicile de tine si iti sunt de ajutor in diverse situatii. Cu una tii sticla, cu cealalta desfaci capacul. Si, ocazional, mai dai si lustru la racheta, alegand "gagica" preferential dupa abilitati. Sau... poate esti ambidextru.

In orice caz cele doua au un lucru in comun. Au acelasi diminutiv:

"Manuela".

| fatamicutzasirautza a răspuns (pentru Aamerican):

Pai daca ai divortat nu iti merge. Ai gandit macar inainte sa scrii?