| draguta_3953 a întrebat:

Intrebarea mea poate sa vi se para prosteasca dar pot fi gravida daca ciclul mi-a venit 2 luni la rand, problema e ca am facut-o la fereala. El zice ca nu pot fi dar problema e ca eu am niste sintome ciudate, imi este frica pentru-ca si mama mea era gravida cu mine si i-a venit ciclul pana in 3 luni.va multumesc

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ia-ti un test de sarcina. daca ciclul a fost aboslut normal, adica perfect regulat, cu durata, aspect, flux normal, atunci e improbabil sa fii insarcinata.

| MM a răspuns:

La fereala? thinking
Fa-ti un test de sarcina cel mai bine si scapi de toate dubiile. Exista riscul sa ai ciclu peste sarcina, cunosc cazuri unde ciclul a venit pana in luna a 4a, dar sa speram ca nu e si cazul tau.

| g3orgy a răspuns:

Cum pnm vine la fereala?

| madyyy18 a răspuns:

Ciclul poate fii si peste sarcina la unele femei cauta si tu pe google simptome de sarcina daca unele din ele sunt ca cele ale tale fa-ti un test de sarcina iar in cel mai rau caz mergi la un medic pentru a vedea dc ai acele simptome SUCCES! app nu face avort dc esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazuri rare, ciclul poate veni si peste sarcina. Fa'ti un test de sarcina, o sa fii mai sigura apoi. Take carepeace sign

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa si tu un test de sarcina
sa stii ca ciclu poate sa iti vina pe toata perioada sarcinii, ai grija de tu