| kittysor a întrebat:

Intrebarea mea se adreseaza atat baietilor cat si fetelor iar raspunsurile as vrea sa fie cat mai ample, cu referire la cariera, job, iubire, sperante, realizari!

Cum va vedeti peste 10 ani?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Probabil peste 10 ani voi fi consolidat suficienta informatie dar si experienta pentru ca lucrurile sa se schimbe semnificativ. Ma vad avand un job stabil, cateva proiecte realizate, multi prieteni si o relatie frumoasa de iubire.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu stiu daca voi fi ca acum, probabil o sa fiu bolnav de stomac mai ales nu mananc bine, si daca continui sa fiu trist in continuare voi avea si probleme cardiace. pa

| Libelle a răspuns:

10 ani mi se pare putin.ma vad tot tanara, cu multe visuri si planuri de viitor.cu un iubit, cu care intetionez sa ma casatoresc.si punand bani de-oparte, avand un servici bun, si cum am mai zis.toata viata inainte. o viata pe care sa ma straduiesc sa o fac cat mai implinita si fericita.cu visul de a imi face o familie frumoasa.

| Razvan a răspuns:

La 27 de ani ma vad profesoara(romana/istorie inca nu m-am decis), avand colaborari solide cu diferite reviste, intelegandu-ma bine cu colegii mei de catedra, in vacante ducandu-i pe ai mei sa viziteze tara.Pe plan amoros, nu ma pot imagina intr-o relatie serioasa.Chiar nu potlaughing

| Blondamea a răspuns:

Eu peste 10 ani cred ca ma vad cu familie un fetita cu ochii albastrii ac ai mei cariera de fotomodel cu iubitu meu cu care sunt acum(dar nu cred ca ne vom casatori). si multe alte impliniri in viata

| tarziu a răspuns:

Viu.

| OneLifeOneLove a răspuns:

Alaturi de iubitul meu.
Cat despre cariera nu m-am hotarat inca, insa imi plac foarte mult limbile straine si cred ca va iesi ceva frumos.acum depinde de mine si de ce pot eu.

| Blackwoman27 a răspuns:

Fericita sper eu si cu un job stabil un iubit dragut cu o familie implinita(peste vreo 15 ani(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba.intrebarea ta m-a pus pe ganduri.peste 10 ani ma vad fotbalist la FC Barcelona, cu multe admiratoarea in lume, multi bani faima si succes, nu cred ca voi realiza altceva in afara de asta si poate un palat in bucuresti, sau poate prieten cu gigi becali, cine stie?