| tops10 a întrebat:

Intrebarea o sa sune ciudat dar asta este, nu pe toti i-a inzestrat mama natura cu tot ce le trebuie. Am probleme cu ejacularea prematura si uneori (daca sunt obosit sa zicem sau la al 3-lea/al 4-lea numar) nu reusesc sa-mi mai pastrez erectia un timp adecvat. E deja frustrant si as vrea ca si partenera sa se simta bine, sa am un act sexual mai lung si "soldatul" meu sa stea in pozitie de drepti mai mult. Asta fiind problema, acu intrebarea: stie cineva daca vreo una din pastilele astea minune de pe net de te fac sa o tii sculata 3 zile si sa te tina cat il tine pe Zeus sunt pe bune? abica daca e una care chiar sa functioneze, nu prea as avea incredere in cum isi lauda fiecare produsul... puteti sa faceti misto cat vreti atata timp cat primesc si un raspuns bun. multumiri anticipate si din partea mea, si din partea partenerei mele happy

Răspuns Câştigător
| BSwwatch a răspuns:

Exercitiile Kegel, asta-i cea ce-ti trebuie, nu ai nevoie de medicamente pentru erectie! http://ejaculareprecoce.blogspot.ro/......larea.html

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu vrei ca la al 4lea numar la rand sa mai ai erectie? si de ce ai nevoie de 4 acte sa iti satisfaci partenera?

| tops10 explică (pentru suntserios):

Ma refer dupa primul numar, in timpul celui de-al doilea sau al 3-lea se intampla sa nu mai stea in pozitie de "drepti" dupa 10 minute...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu te încrede în nici o pastilă minune, numai reclama e de ele.
Problema asta trebuie discutată cu un medic pentru a-ţi da tratamentul potrivit, nu există nici o "minune"!
Te pup!

| prye a răspuns:

Leaga o sarma de ea, poate o sa stea "in picïoare''... sau mai bine mananca una si incearca só pisi laughing

| tops10 explică (pentru prye):

Banuiesc ca faci recomandarea asta pentru ca a functionat la tine? si pe langa asta, nu stiu ce reprezinta acel "so" happy

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru tops10):

Bravo pentru raspunsul pentru prye laughing
nu te gandi la pastile minune! in primul rand totul tine de psihic si mult autocontrol! pentru ca partenera sa se simta bine, ai grija sa fie un preludiu lung si cu de toate in el, intelegi tu!
dar daca totusi vrei sa fi ajutat, incearca sa mergi la medicul urolog! acolo vei primi solutia cea mai buna! mergi pentru ca e spre binele si spre folosul tau!
succes happy