anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebarea pentru femei, dar și bărbații pot răspunde.
Femei, să zicem că aveți o cunoștință bărbat care va vede potențialul și vrea să vă ajute să vă croiți un drum în viață, să vă ajute să vă realizați într-un domeniu. El are prietenii influenți și relații. Vă cere în schimb seriozitate, responsabilitate și să dați tot ce e mai bun.
Tipul nu e însurat sau in vreo relație, nici voi. Ca și atitudine e amabil, respectos, serios, se ține de cuvânt iar la fizic e atrăgător.
Trece un an iar lucrurile prospera pentru voi.
Well, într-o seara, el va cere o întâlnire la el acasă, chipurile ca să sărbătoriți reușita. Acceptați, având încredere în el.
Ei bine, acolo situația se schimbă la 180°. După câteva minute de stat la taclale, își schimbă atitudinea într-una de cinic pervers. Începe să se "dea" la voi, va mângâie, încearcă să va sărute.
Sunteți consternate și-l întrebați de ce reacționează așa. Vă răspunde senin, cu un rânjet: "Am făcut destule pentru tine, nu-i așa? Am dreptul să cer o compensație".

Cum ați reacționa la atitudinea lui?
Credeți că a vrut de dinainte asta, așteptând momentul potrivit, sau i-a venit pe parcurs, pe principiul "Eu de ce sa nu profit"?
Credeți că e un prefăcut notoriu sau s-a lăsat pradă instinctului sexual?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

E dificil de spus, dar sunt destul de multe semnale care tradeaza cand este ceva intre doi oameni, versus doar relatie profesionala. Nu ar trebui nicio femeie sa accepte invitatia de a celebra la sef acasa...da-o incolo de treaba. laughing Pentru asta exista restaurante si iesiri cu toata echipa care a dus la succes, nu numai cu tine. Asa e civilizat si corect. Orice femeie inteligenta si-ar da seama unde se indreapta toate astea.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Rosalia, tu esti mama? laughing

Ti-ai facut inca un cont de user, sa pui exact acelasi stil de intrebari si de pe asta?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Aș pleca. 2. 3. Nu știu ce să cred. Ce a vrut el dinainte, ce a ieșit.

| Hammurabi a răspuns:

Personajele tale sunt un pic cam SF.
Ce bărbat normal la cap poate avea un comportament de genul ăsta? laughing Să riște să fie acuzat de viol la poziția socială pr care o are?
În al doilea rând, lumea asta e plină de femei.
Are câte variante poftește.
De ce ar face o tâmpenie de genul ăsta?

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Dar ce ai crede despre tipul în cauză?
A avut planul asta de la început sau i-a venit în minte apoi?
Crezi că e un prefăcut sau a cedat hormonilor? big grin

| Hammurabi a răspuns (pentru anonim_4396):

Părerea mea e că a premeditat totul.
De când și-a oferit ajutorul avea ceva în minte. Dacă era vorba de un tip și nu de o tipă, l-ar fi ajutat la fel?

Răspuns utilizator avertizat
| DeMicUnCălător a răspuns:

Cred că femeile sunt cu mult mai deștepte decăt par in intrebarea ta.
Nici o femeie normală și care nu vrea s-o ardă șeful, nu s-ar pune in situația pe care ai descris-o mai sus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scenariul asta l-am avut intr-o firmă unde am lucrat acum vreo 10-12 ani în urma. Cu precizarea că partea masculină, care a lansat în cariera femeia în cauză, nu a făcut lucrul din descriere din proprie inițiativă, adică nu a dorit recompensă; ci doar după insistentele doamnei; doamna era divorțată și cu copil și el căsătorit și cu copil. După asa zisa aventură ea a încercat sa-l facă sa divorțeze și aproape ca a reușit. Practic tipa s-a dus la nevasta șefului și a povestit totul cu lux de amanunte. Doar pentru faptul ca el avea un copil, a fost unul din motivele pentru care nevasta nu a divortat.
Într-un final și el și ea au fost obligați sa plece din firmă; el a plecat pentru ca a ales sa rămână cu nevasta, iar ea a fost demisa de un cineva mai de sus.

PS: povestea e cât se poate de reală si e mai complexa decat am rezumat aici. Am adus aminte de ea, ca poate cineva va fi pus intr-o asemenea situație; nu merită; alegeți familia.

| simplaexistenta a răspuns:

Probabil a vrut dinainte asta. Acum nu prea stiu ce sa zic, nu prea am întâlnit cazuri de genul. Sau s-a lăsat prada instinctului.

| Dandinelle a răspuns:

Daca e sa iau scenariul asta: mda nu a prins idea de friendzone si i-as da cu jet.
Am patit ceva de genul, nu asa grav dar i-am zis frumos ca nu a fost intentia mea pana acum sa-i dau vreun semnal de amor si imi pare rau daca s-a transmis asa dar eu nu doresc o relatie intima cu el. si dupa nu a mai insistat si relatia s-a distrus pentru ca de fapt nu era o relatie de prietenie adevarata ci de mult interes din partea lui.