| Veryspeşăăăălgirl a întrebat:

Intrebarea urmatoare este referitoare la aceasta... http://www.tpu.ro/......n-si-desi/
Continuam sa vorbim... Si acum cateva zile mai in gluma mai in serios ne-am spus unul celuilalt ca ne placem, ca tinem unul la celalalt. chestii de genu. trebuia sa vina in oras zilele astea. dar din pacate nu a putut pentru ca e ocupat cu serviciul. si tot ma intreba daca atunci cand o sa ma vada pentru prima data si o sa incerce sa ma sarute o sa il omor.:))
sincer mi-ar placea sa faca asta.dar am fost oarecum retinuta. nu pentru ca nu il plac sau ceva de genu, ci pentru ca vreau sa il vad si mai apoi sa vedem ce o sa fie. am avut multe experiente neplacute si nu vreau sa ma ard iar(figurat desigur).in fine.
Dupa cum vorbeste e un tip romantic si protector..si il adooor!:))
Ce parere aveti despre toata povestea asta? :)

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e foarte greu pentru un psihopat sa se prefaca pe internet ca e romantic si protector. La fel de greu e si pentru un om de rahat. Toata lumea stie ca oamenii sunt sinceri in ce ii priveste, nu mint niciodata si nu pot ascunde adevarul.

Parerea mea e ca pana nu stai destul de mult impreuna cu un om nu poti avea nici cea mai vaga idee despre cum este el. Mai trist e ca poti sta langa un om o viata intreaga si tot nu poti stii ce fel de om este daca el este destul de priceput in a ascunde asta. Au existat criminali in serie care aveau familie si copii ce nici macar nu banuiau despre cealalta fata a lor. Iar tu sugerezi ca un labar nu s-ar putea preface romantic si iubitor... Nu zic ca nu e, zic doar ca e posibil.

| imposiblegirl a răspuns (pentru anonim_4396):

Heeei. sunt tot eu cea care a pus intrebarea doar ca nu imi pot confirma celalalt cont si nu mai pot raspunde.
asa. deci nu m-as gandi asa de departe totusi.laughing)
ai exagerat putin dupa parerea mea. straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru imposiblegirl):

Exagerarea implica o minciuna despre un anumit lucru sau o anumita persoana. Eu nu am spus ca prietenul tau ar fi intr-un anume fel ci doar ca exista posibilitatea, asadar nu am exagerat cu nimic.

| Hakuouki a răspuns:

Din experienta mea cu relatiile la distanta, daca nu e incredere nu e nimic (asta si faptul ca relatiile la distanta dor). Ai spus ca nu l-ai vazut pana acum niciodata, nici macar in poze? In primul rand tin sa te sfatuiesc sa va vedeti in locuri publice, nu insinuez ca ar fi el vreun rapitor sau mai stiu eu ce, dar totul e posibil. Incercati sa va vedeti si vezi apoi ce simti, poate fizicul va strica totul sau poate totul va fi bine si frumos.

| Veryspeşăăăălgirl explică (pentru Hakuouki):

Sigur ca l-am vazut in poze. e foarte draguuut. am vrut sa spun ca nu ne-am intalnit pana acum face to face.

| justsummer a răspuns:

Nu-ti pot spune nici daca e iubirea vietii tale nici daca o sa fie doar unul din baietii cu care ai iesit si...atat. Eu in locul tau as incerca sa vad ce iese decat sa ma intreb mereu ce ar fi fost daca macar stiu daca m-am ars sau nu. Iti pot garanta insa ca veti avea o relatie complicata presarata cu gelozie si tot tacamul, dar macar nu va veti plictisi cine stie poate veti gasi o modalitate sa nu mai aveti o relatie la distanta ci doar o relatie. ( eu am o relatie fericita la distanta)

| Veryspeşăăăălgirl explică (pentru justsummer):

Pai si eu vreau sa ies cu el...numai sa vina el in oras. relativ nu stam asa departe.dar nici nu as vrea sa ma duc eu prima la el. vreau sa vina el. adica asa mi se pare ok.

| Hakuouki a răspuns (pentru Veryspeşăăăălgirl):

Ai putea merge tu in zona si sa ii intamplator ca ai ajuns acolo cu o treaba si poate iti va spune sa-l astepti sa vina sa te vada, in situatii de genul nu prea mai conteaza cine face pasul daca sunteti impreuna.

| justsummer a răspuns (pentru Veryspeşăăăălgirl):

Nu...cel mai ok dupa parerea mea e sa va intalniti la jumatatea drumului adica sa va unul in ochii celuilalt si sa simtiti ca va doriti sa va sarutati.

| imposiblegirl a răspuns (pentru justsummer):

Heeei. sunt tot eu cea care a pus intrebarea doar ca nu imi pot confirma celalalt cont si nu mai pot raspunde.
Pff..greu asta. sunt cu Bacu anul asta si mama nu ar fi de acord sa plec ..mai ales sa ii spun ca ma intalnesc cu un baiat.

| imposiblegirl a răspuns (pentru Hakuouki):

Pff..greu asta. sunt cu Bacu anul asta si mama nu ar fi de acord sa plec ..mai ales sa ii spun ca ma intalnesc cu un baiat. desi imi doresc foarte tare sa il intalnesc... straight face

| justsummer a răspuns (pentru imposiblegirl):

A asteptat un an sa te vada, poate sa mai astepte o luna si eu ziceam sa va intalniti la jumatatea drmului cu sarutul adica sa nu faca nici unul "primul pas" si cel mai ok pentru prima intalnire e sa vina el la tine in oras.

Ah scuze..sunt cam blondalaughing
faza cu sarutu... cand am vorbit cu el a spus (cum ai spus si tu) ca ar merge pana la jumatatea drumului si ar astepta sa ii raspund.

Si eu sunt blonda laughing e mai greu la volan laughing

Slava cerului ca nu am permis!laughing)

O sa afli cum e laughing mai ales dupa ce-ti iei prima injuratura

Nu am de gand sa dau de permis. am condus o singura data si atunci era sa omor masina tipului... laughing)
accepta-mi cererea te rog ^_^

Ce aiurea cu site-ul asta. nu imi arata ca s-a trimis mesajul. straight face